• Filip Međimurje
    1.6k
    Ljudi previše romantiziraju Oršu. 90% foruma je bilo protiv dolaska Orše jer su svi govorili da nije to više onaj Orša, a sad dok je došao su odmah svi govorili da je pojačanje, čak i nakon pripremnih tekmi.
    Orša definitvno je faktor stabilnosti u svlačionici te dobar mentor i primjer drugima, ali svi koji su gledali pripreme i ovu sad tekmu mogu zaključiti, ako maknu emocije, da je Orša za sad daleko od pojačanja.
    Kak će biti dalje, nadam se puno bolje i za Oršu i za Dinamo.
  • Blue Label
    280

Slažem se, ajmo realno da se zove Samba Bamba ne bi ga nikad doveli.

Rotacija za krilo oke, starter za mene ne.
  • hardek
    11k
    Treba Vinlofa da mu ulazi iza leđa, Orša je sam po sebi defenzivno odgovorno krilo pa mislim da mu Goda kao partner na strani nije neophodan kao recimo Hoxhi da mu zatvara leđa.
  • rioda
    17.5k

Već je netko napisao, zaboravlja se da je Oršić često tako znao izgledati i do sredine devetog mjeseca. Dizelaš je, treba mu da uđe u formu i ritam, a onda ne staje...
  • Paggini
    92k
    Užasan danas, ne vidim kako nam on može biti pojačanje.

Izletio bezveze kod prvog gola pa je njihovo krilo neometan centrirao, par loših odluka i promašenih šansa.
    Blue Label

Ajde više vadi tog Oršića, koji je ovo k?!? U 80min bude možda prekasnoBlue Label

Vidno je trom i sporBlue Label

Nekad orša ovo završava udarcem, da je bilo hoxhe ovo je golBlue Label

Za Oršića je MbappeBlue Label

Oršić hitno van, igrač manje na teren. Uz filipovića najgoriBlue Label

Al si se i ti momački istovario po oršiću
  • flajšmašina
    446

Jesi ga zapeo. Moguce da ces bit u pravu, Orsa je svoj prime prosao ali brate, prva tekma, a uvijek je sporije ulazio u formu. I takav se nasao u nekoliko sansi i bio opasan.
  • Filip Međimurje
    1.6k
    Sve 5, moj komentar to apsolutno ne isključuje, ali ako 90% foruma govori za Oršu da je pojačanje na temelju pripremnih tekmi i ove tekme, to mi je u najmanju ruku romantiziranje u stilu Balkan dede i tetki s Facebooka na Mudražiju.
    Nitko ne kaže kak će biti i hoće li se dići, ali digla se prevelika hajka i očekivanja od njega.
  • Zagi
    18.4k
    zaboravlja se da je Oršić često tako znao izgledati i do sredine devetog mjeseca.rioda

Ne zaboravlja se ali problem je da je danas 21.7., a do sredine devetog su gotove kvalifikacije.
  • Blue Label
    280
    To stoji da je bio dizelaš, naglasak na "bio". Ipak je sad u nekim godinama a njegov glavni forte uz udarac je bio brzina i moć ponavljanja kojih sad više nema na toj razini.
  • Jaro
    12.3k
    U odnosu na drugo lijevo krilo veceras - Orsa je odigrao kao Marc Overmars...
  • Ljubo
    1.2k
    glupo je suditi takvog igrača na temelju jedne utakmice, zar ne misliš?
  • Blue Label
    280

Ovo mi je samo potvrda što sam očekivao od njega na temelju odigranih utakmica u Pafosu prošle sezone.
  • vjeko1701
    26.7k
    tog OršićaBlue Label

Za Oršića je MbappeBlue Label

Kako će ovo ispasti ne znam. Možda će jedva biti rotacijska opcija za HNL, možda opet sruši nekog velikana. Ali za sve kaj je napravio za Dinamo, ne zaslužuje da ga se zove "tog Oršića" ko da je neki balavac koji je došao iz županijske lige niti ga omalovažavati ovakvim usporedbama.

Ovo mi je samo potvrda što sam očekivao od njega na temelju odigranih utakmica u Pafosu prošle sezone.Blue Label

Ah, znači klasika, ti si već davno odlučio i sad planiraš koristiti svaku šansu da pokažeš svima da si u pravu.
  • mniokl
    305
    Bit ću blag,ne seri!!!
  • ZgDLions
    1.8k
    Meni ok, izborio neke kornere, sudjelovao, šteta one šanse, da je zabio bila bi druga pjesma.
    Ide to na bolje, a nije ni ovo katastrofa, još sa Godom nije baš razvio najbolju suradnju, a možda mu i Perez bude bolje pasao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions