• Mlađi referent
    15.9k
    Bez brige. Bude on svoje isporučio. Svake sezone mu je trebalo vremena da uđe u formu.Droljo

bas to, ljudi su zaboravili da je i u svojem primeu Orsicu trebalo na pocetku nekoliko utakmica da proigra, ali jednom kad bi krenuo nije stao.dinamozivivjecno

Ovo baš i nije istina, zapravo ne znam kako je ovaj narativ za Oršića postao toliko raširen. Dapače, uvijek je uredno isporučivao i bio važna karika u kvalifikacijama.

Sezona 2018/19 - utrpao je Hapoelu, Young Boysima i Osijeku u prvih mjesec i pol sezone.

Sezona 2019/20 - dva gola i asistencija protiv Saburtala, dvije asistencije protiv Fradija, gol protiv Rosenborga, gol Lokomotivi.

Sezona 2020/21 - u Europi ništa, u HNL-u u prvih devet kola pet komada i tri asistencije

Sezkna 2021/22 - slabija euro sezona, ali gol protiv Valura i u HNL-u otvara s dva gola protiv Rijeke i Lokomotive u tri tekme.

Sezona 2022/23 - dva komada Ludogoretsu, gol Bodeu, u prvih devet kola HNL-a, šest golova i četiri asistencije.

Pa dvije sezone skoro nije ni igrao ljeto, a prošlo je zabio i asistirao te izbacio Kijev, možda je nešto i u ciparskoj ligi dodao.
  • Jaki991
    630
    Vjerujem da nakon prodaje Hoxhe idemo po neku mlađu zvijer na lijevom krilu, a imat Oršu u ekipi ko nekog 12-og igrača je čudo
  • Blue Label
    280

Ne živi se od stare slave, nećemo valjda radit populističke transfere ko ovi cirkusanti sa juga.

A ovo imputirati mi da ga vrijeđam zbog "ovog" je van svake pameti kraj svih nadimaka koji su upućeni Kovi na ovom forumu.
  • vjeko1701
    26.7k
    Nema imputacije, taj pridjev "tog" ja jasno napisan da bi ga se omalovažavalo. Ako se dobro sjećaš, pogrdni nadimci Kovi su se brzo počeli ozbiljno kažnjavati al jedno nema veze s drugim.

I tko živi od stare slave? Na koji način?
  • Mihaljević
    14.9k
    256a1253ad8ce6e9f797.jpeg
    „Pamtim samo sretne dane.”
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Orsicu treba dat par tekmi, toliko je zasluzio, ali to povjerenje ne treba ici u nedogled. Cinjenica je da je uvijek sporije ulazio u sezonu, ali isto tako je cinjenica da mi ne znamo sta on jos ima za pruzit s obzirom na sve ozljede i godine.
    Ako ne ide ne smije kod Kovacevica bit dileme, mora van.
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Sta vas cudi lik je uvijek ovako igrao, nigdi ga nazivcira nas. Pa utrpa iznenada
  • Blue Label
    280

Jer navijači očekuju da će isporučiti na temelju daleke prošlosti. Valjda se procjena igrača radi na temelju recentnog stanja.
  • Xpert1992
    762
    Kaj pricate vi? Pa tek je lik odigral jednu tekmu ove sezone.
  • Crni86
    22.8k
    Od svega sad orsa grozan i kriv haha pa top

Kao prvo orsa je trgo krizne i vjerujem da mu je bilo malo teze igrat na umjetnoj nego ostalima. Kao drugo danas cisto solidan. U obrani uvijek na mjestu, u napadu se trudio al ga nije islo.

Vec je par pita receno da je covjek dizelas.

Kao trece bila je jedna lijepa analiza da je orsa promjenio nacin svoje igre i da vise nije toliko ubojit vec da puno vise sudjeluje u kreaciji sto je donio i danas brojnim prilazima i ulascima u sredinu. I bas smo preko te strane i najlakse ulszili u zadnju trecinu

Po nekim komentarima ispada da je orsa skrivio tri gola, cijelo vrijeme se setao i omasio 5 zicera. Sve je stvar kakva ste si ocekivanja od njega stavili i koliko ste pratili pricu oko njega. Nismo doveli Messija vec igraca sustava kojeg u taj sustav jos treba uklopit. A za to treba malo vise vremena od mjesec dana i jedne prave natjecateljske tekme.
  • vjeko1701
    26.7k
    Jesam ja napisao nešto o procjeni igrača? Nisam. Samo da ne zaslužuje omalovažavanje. To nije život na staroj slavi nego običan ljudski respekt.
  • scooniepenn
    7k
    Imam osjecaj da nekolicina ovdje nije gledala utakmicu danas. Kao prvo, 95 posto prodora i sansi Thuna je doslo preko lijeve strane njihovog napada. Kao drugo, unatoc ne bajnoj utakmici za Lisicu je bio Kvaradona danas. I na kraju, uvjeren sam da bi uz Perez Vinlofa, koji za razliku od Gode moze nekoga proci jedan na jedan, bio jos bolji i opasniji. Mene Orsa najmanje brine.
  • Droljo
    30k

Sa ovime želiš reći točno što?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions