• flajšmašina
    448

Privukao bi hrpu gledatelja, novih klinaca, vjerojatno i sponzora, prodaja dresova, ... - imali bi sigurno neposredni financijski utjecaj.

No dugorocno mislim da nam je bolje bez tog hype-a. Gradimo Dinamo oko Dinama, a ne oko Modrica.
  • IstinaZaDinamo
    2.7k
    Budimo realni, LP shvacamo kao neku nagradu i igras bez obaveze rezultata,da zgrneš lovu i da promoviras neke igrače.Dinamo-SB

Mislim da si ostao u 2012. otprilike kad se zadovoljavalo ulaskom u grupe jer se tad govorilo da ucimo, guralo se Sempera, Benkovica, Corica i ostale koji su bili nedorasli za LP. Trenutni Dinamo je totalna suprotnost toga.
  • ZG plavi 01
    495
    mene je uvijek zanimalo zakaj se Luku Modrica uvijek spominjalo u nekom kontekstu povratka u Dinamo. Okej, izasao je on iz nase akademije i bio je tu par sezona, ali nije on sad neki zagrizeni Dinamovac kao Orsa da svaki navijac jedva ceka njegov povratak.
  • rokikaciga
    16k
    jer je najbolji vezni igrac ikad i jer je obecao da ce se vratiti. Ali dzaba sve
  • Paggini
    92.2k
    S obzirom da je teško čitati, tema se zove DINAMO ZAGREB - NEPOPULARNA MIŠLJENJA i vezana je uz DINAMO ZAGREB.

Imate teme za tovare i na tome se zadrzite
  • Gradina
    253
    1. Kao šta sam od početka govorio Mislav Oršić će biti samo prinova, a ne i pojačanje
    2. Nemam ništa protiv toga da Topić ostane u Dinamu
  • Xpert1992
    775
    A jebiga nemres to rec na temelju jedne utakmice, i Beljo i on su pucali mlitavo, a komotno su jedan i drugi mogli zabit gol. A sjeti se da je taj isti Beljo prosle godine zabil 40 komada. Rano je jos za zakljucke.
  • jedan u nizu
    18.6k
    1. Kao šta sam od početka govorio Mislav Oršić će biti samo prinova, a ne i pojačanjeGradina

Apsolutno se slazem sa ocjenom jednog forumasa nakon odigranih 90min u prvoj sluzbenoj utakmici sezone nakon 2 mjeseca pauze.

Jedino sa cime se ne slazem je to da se cekalo cak 90min da se da ocjena, komotno se moglo to napisati i nakon 7 min
  • bongo
    1.5k
    Galešić i Topić će nam biti najbolje rješenje za desnu stranu. Samo dok trener dođe do toga.

Kaj se tiče Topića sljedeća je situacija. Bakrar na odlasku, Oršić i Hoxha nisu za desno, Lisica nije prošao pripreme, Dominguez je dugo ozljeđen.

Umjesto Valinčića desno druga opcija je Tabinas za kojeg ne vjerujem da će se nametnuti tako da tu vidim Galešića.
  • prefontaine
    10k
    Dominguez je dugo ozljeđenbongo

Nije istina. Igrao jučer cijelu utakmicu, po Sofi čak i igrač utakmice. I nema veze s Topićem.
  • bongo
    1.5k
    Isprike, mislio sam na Rodrigueza. Taj ima veze sa krilom i Topićem.
  • mlinchica
    6.9k
    Fila neće ponoviti ovakvu utakmicu.
    Umjetna trava JE smetala svim našim igračima na terenu (ne samo Orši :wink: ).
    Kova neće mijenjati obrambeni par dok se netko od njih ne proda jer su mu Sergi/McK donijeli duplu krunu prošle sezone.
    Galešić je overhyped s obzirom na dosadašnje participacije u europskim utakmicama (premali uzorak za donošenje zaključka da bi bolje odigrao od Sergija ili McK ili Valinčića jučer) i prijeći će u hejt prema drugim igračima/treneru.

Tijekom prve eu tekme su se već vidjeli obrisi histerije na forumu.
    Kada bi se samo svi suzdržali od reakcija na bilo kakvu grešku i pogledali cijelu utakmicu, bez pretjeranih iznošenja zaključaka prije kraja iste, još kad bi si dozvolili i prespavanac, pa onda čiste i odmorne glave napisali komentar/zaključak na odgledanu tekmu, imali bismo puno zdraviju atmosferu na forumu.

I da, ne gleda mi se Zona Dinamo podcast ako će onaj Denis biti redoviti gost/domaćin. :grimace:
  • Jos-Optimus
    12.1k
    sve lajkam, osim Valinčića :)
  • Benedikt
    212
    Jedino nepopularno ovdje je prvi komentar o Fili, ostalo stoji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet