• flajšmašina
    400

Privukao bi hrpu gledatelja, novih klinaca, vjerojatno i sponzora, prodaja dresova, ... - imali bi sigurno neposredni financijski utjecaj.

No dugorocno mislim da nam je bolje bez tog hype-a. Gradimo Dinamo oko Dinama, a ne oko Modrica.
  • IstinaZaDinamo
    2.6k
    Budimo realni, LP shvacamo kao neku nagradu i igras bez obaveze rezultata,da zgrneš lovu i da promoviras neke igrače.Dinamo-SB

Mislim da si ostao u 2012. otprilike kad se zadovoljavalo ulaskom u grupe jer se tad govorilo da ucimo, guralo se Sempera, Benkovica, Corica i ostale koji su bili nedorasli za LP. Trenutni Dinamo je totalna suprotnost toga.
  • ZG plavi 01
    393
    mene je uvijek zanimalo zakaj se Luku Modrica uvijek spominjalo u nekom kontekstu povratka u Dinamo. Okej, izasao je on iz nase akademije i bio je tu par sezona, ali nije on sad neki zagrizeni Dinamovac kao Orsa da svaki navijac jedva ceka njegov povratak.
  • rokikaciga
    14.9k
    jer je najbolji vezni igrac ikad i jer je obecao da ce se vratiti. Ali dzaba sve
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.