• Mr Anderson
    22.5k
    Trebali su ga pitati čija je bila odluka da Vlašić kod kornera čuva njihovog najboljeg skakača. Ili je i to do manjka koncentracije.
  • prefontaine
    11.3k
    to bi znacilo da je 11 igraca glupo i neinteligentno — M94

Dalo bi se i ovome raspravljat.
  • ElDorado
    15.4k
    “Razgovor je bio vrlo otvoren i konstruktivan. Dogovorili smo se da se nađemo na istom mjestu za tjedan dana jer je izbornik tražio još tjedan dana za razmišljanje.” :)
  • Noel
    25.5k
    Čim je odvjetnik Radić ušao sa njima na sastanak znači da ostaje. Kaj bi odvjetnik tamo radio ako je ugovor istekao, jedino da pomogne u slaganju novog :smile:
  • Dinamosaur
    3.6k
    Predugo to sve traje, još će i povišicu dobit
  • DrRatoljub
    1.5k
    Ako Dalić fakat ostane, onda stvarno nemam razloga za optimizam. Čovjek je pokazao da nije spreman učiniti promjene koje su nužne, njegov stari sustav je bio odličan s igračima koje je tada imao. Zadnje 3 godine su vise manje lutanje bez naznaka da se pronašao pravi put.
  • Ljubo
    1.9k
    Čim to traje ovako dugo, siguran sam da ostaje.
  • KtcGoat
    7.9k
    Ajde vise u picku materinu
  • Facke
    9k
    Kaj ste nervozni. Sad ide novi ugovor na paper. :joke:
  • Ljubo
    1.9k
    zato i jesmo nervozni
  • Masto
    2.6k
    Al zašto bi čeko zadnji dan kad mu je novi ugovor ponuđen prije koji mjesec
  • GOAT
    9.5k
    izbornik tražio još tjedan dana za razmišljanje — ElDorado

Wannabe Petko :nerd:
  • FazeN
    9.2k
    zašto bi čeko zadnji dan kad mu je novi ugovor ponuđen prije koji mjesec — Masto

Zato što je Dalić predložio Olića i HNS je išao s tom pričom i sad kad vidi kakvu podršku ima Bilić, njegov ego to ne može izdržati.
    Uvjeren sam da je vidio potencijal u ovoj ekipi i što Bilić s njima može napraviti, pa sad važe želi li on povesti tu ekipu ili ne.

Vjeruj mi, on bi bio najsretniji kad bi otišao van uzeti jak ugovor, Olić preuzme repku i da može reći vidite kako sam ga naučio i spremio za klupu.
  • Zg123
    4.8k
    Meni je potpuno suludo da je navodno sve dogovoreno s Bilicem odavno ali da se Dalicu nudi ugovor, ne zna se tko pije a tko placa
  • Dendle71
    603
    Dalić predložio Olića — FazeN

Koga vraga on ima predlagati? To se njega ne tice ako vec napusta repku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.