• Jos-Optimus
    11.8k
    Evo, prije same emisije kažem da ono, ima neku privilegiju odlučiti sam, unatoč tome što me nervira.

I onda frajer dođe i održi takav tečaj demagogije da odmah potpisujem da se nigdje ne kvalificiramo samo da ga ne gledam
  • Nolifer
    15.4k
    I evo nam opet politike :rofl:
  • crophantom
    5.4k
    uz sve to, kod nas je realno najlakše na svijetu igrati za repku il biti izbornik.
    Da smo bubam Englezi, Pongračić i Gvardiol bi kupovali štrik da se obijese kolko bi ih razapela svekolika javnost.
    Kod nas se o tom golu pričalo nakon tekme gdje je Lovren bio nervozan, van toga ništa ili mlako.
  • Nogo
    11.8k
    Matteoni je jako pametan čovjek!
    Šta Dalić ima za odlučivati ako mu je istekao ugovor. Stari, netko treba o tebi odlučiti i šta se mene tiče, maknuti te.
    Šta Dalić pametuje da mora odlučiti...samo da ode.
  • Mr Anderson
    20.3k
    Matteoni je jako pametan čovjek!
    Šta Dalić ima za odlučivati ako mu je istekao ugovor. Stari, netko treba o tebi odlučiti i šta se mene tiče, maknuti te.
    Šta Dalić pametuje da mora odlučiti...samo da ode.
    Nogo

Pa možda mu je ponuđen novi mandat, a on treba odlučiti hoće li prihvatiti.
  • rioda
    17.3k

Pa ako mu je ponuđen ugovor, tko bi drugi trebao odlučiti?
  • Nogo
    11.8k

Ja se nadam da mu nije ništa ponuđeno. Sve na starim zaslugama. Baš me zanima ako i ode negdje, šta će napraviti.
  • jedan u nizu
    18.4k
    Anketa na 24sata.

70% glasova je za ostanak Dalica.

Btw jel mozemo zakljucati temu dok na klupu ne sjedne netko drugi? Ovo vise nema smisla ...
  • ZGBhoy
    2k
    Kramaric obavio sliku na Insta iz Bolničkog kreveta, znači ozlijeđen bio na SP ?!?!
  • fakin
    5.3k
    da, pa receno je negdje prije svjetskog da nije na 100%, ali da ce mu se dati sansa. Pa on, caleta i erlic su bili ozljedeni. Kova i gvardiol rekonvalescenti.
  • mlinchica
    6.7k
    “ Kako se pisalo prije Mundijala, Kramarić je imao određenih problema s trbušnim zidom, a Zlatko Dalić rekao je kako je napadač Hoffenheima spreman ta da trenira normalno. Ipak, moguće da ga je u SAd-u nešto smetalo pa se odlučio riješiti tog problema. Kramarić u utorak ide na operaciju.
    - Da, baš se vozim iz Slovenije, dogovorili smo operaciju za utorak - rekao je Kramarić Silviju Škrlecu na tportalu.“
  • miro
    9.2k
    znači Krama ispo si zadnja pička
  • ZGBhoy
    2k
    Neznam, na jednu stranu ok, želiš sve Dat za Repku i ideš na SP, ok Krama međutim smatram da trebaju ic oni koji su zdravi i najspremniji.

Al bilo i prošlo, sutra se bude odlučilo dal krećemo konačno u novi smjer ili idemo potrošiti još jedan ciklus bezveze
  • Benedikt
    144
    Usporedite to sad sa Tuchelom koji je ostavio doma neke bitne igrače zbog pada forme (Palmer, Foden) kao i neke zaslužne (Trent A-A, Maguire) koji mu jednostavno nisu odgovarali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.