• Orc123
    16.2k
    Ljudi, Hrvatska jucer igrala protiv Portugala, ne Paname, Gane ili tamo nekog Madagaskara vec protiv Portugala koji nas izdominirao 1. Pol, mi smo bili bolji drugo Pol. I nemam sta drugo za rec osim bravo momci jer su se borili do kraja. Odigrali su jucer najbolju utakmicu i 2. Pol koje je bilo najbolje u zadnjih par godina. Nakon sto su se dojmovi slegli moram rec da sam izrazito ponosan i da konacno vidimo da mi imamo buducnost. Obrana je tu, bit ce jos bolja kad se Josko spremi, bit ce i Vuskovic bolji, Sutalo standardan. Sredina Kova, Sucic Baturina. Napad Matanovic, Beljo, Ivanovic, Musa, Pasalic, Segecic. . .treba izmislit bar jos jedno krilo lijevo. Uskoro ce tu biti i Stojkovic i sigurno ce isplivati jos netko. Imamo buducnost, to je najbitnije. Ima stvari na kojima se mora raditi poput obrambenih prekida i koncentracije na kraju tekme ali to su sve rjesivi problemi.

Znam samo da cu sljedeci tjedan iz sveg srca i glasa navijati za Olma i Spanjolsku!

I da, treba prestati stalno igrace dijeliti na one iz Dinama i ostalih klubova. Treba nam za reprezentaciju svaki kvalitetan igrac. Kako smo imali Modrica, Manđu,Livija, Kovu, tako i Perisica, Subasica...
    Tako nam sad treba i Gvardiol, Sucic, Baturina, Beljo, Sutalo treba nam i Vuskovic, Vlasic, Pasalic....
  • Jurki
    26.9k
    sve to kaj si napisal je tocno. Međutim najvazniju ulogu za iduci ciklus ima jebeni Kustic.
    Nasi nogometasi nisu zasluzili da o buducnosti repke odlucuje antitalent Kustic kojeg ne zanima nogomet, vec ono kaj reprezentacija zaradi.
    Imamo toliko igrackog talenta, potencijala.. a tako malo pameti koja upravlja svime time.
  • GOAT
    8.8k
    a zašto smo opet tako loše ušli u tekmu?!?!ElDorado

I zasto uvijek vijamo rezultat i kad ce se dogoditi da jednom napadnemo od prve minute jer mi je stvarno pun kurac ovakvih ispadanja i poslije svakog prvenstva se zalimo na necije odluke i kako nas nije htjelo..

Najjaci kad je najteze a u tesku situaciju dovodimo sami sebe - prvo sa popisom pa debilnim komentarima o pozivanju gdje okrenes dio javnosti protiv sebe, onda pretjerano defanzivna igra neovisno o protivniku i napad/obrana bez ideje a imamo 2 clana stozera po jednom igracu.

Imamo mi previse potencijala i zato ne razumijem takvu igru i takav pristup, kao da ni Dalic sam ne vjeruje u prolazak. Svaka cast na medaljama ali smo uvijek tako blizu a tako daleko a prime nasih najboljih igraca prolazi
  • ElDorado
    12.6k
    Nama sad treba potpuna promjena. Treba nam TRENER. Ako nastavimo s Olićem i ovim nesposobnim uhljebima oko Dalića nećemo daleko. Ne znam tko to treba biti ali mora ZNATI. Bez puno kemijanja, promjena sustava i pametovanja. Zvone je jako dobro definirao 4-3-3 i vidis na ovom SP da su najuspjesnije repke upravo te. Da li mi takvog covjeka imamo pitanje je svih pitanja.
  • Crni86
    22.9k
    komentator je poentirao nakon ulaska Matanovica: opet je Dalic pogodio sa zamjenom!

I tak stalno, pa 2018. smo se konstantno cupali… cupali smo se i 2022.

A nas izbornik veli: nije bitno tko zapocne utakmicu, vec tko zavrsi utakmkcu….

Covjek je genijalac.
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Ocekujem oprostaje Perisica, Modrica, Kramarica, Budimira. Ne provede li se to sad to ce bit samo uteg za dalje.
  • jakov1
    1.7k
    Ljudi, Hrvatska jucer igrala protiv Portugala, ne Paname, Gane ili tamo nekog Madagaskara vec protiv PortugalaOrc123

Treba bit iskren i rec da Portugal ima isti problem kao i mi, ako ne i veci. Pa njihov konj je izvadio dva vezna protiv ekipe koja jedino preko veznog reda moze napraviti razliku.
  • Omake
    19.1k
    Perišić je rekao da ostaje.
  • ElDorado
    12.6k
    ne trebaju se oni niti oprastati. Novi izbornik treba im zahvaliti.
  • Orc123
    16.2k
    Isto tak ljudi nisam fan Dalica, cak dapace. Puno glupih poteza s njegve strane, nije neki trenerski mag, nije takticki strucnjak ali covjek je drzao to zajednistvo koje se pretocilo u rezultat i to mu nitko ne moze osporiti. Vjerojatno ce ostati najbolji Hrvatski trener ikad u narednih 100 godina jel tesko da ce netko uspjeti ponoviti rezultate iz njegovog mandata. To moramo biti realni i svijesni. Kritizirao sam ga puno puta ali covjek se upisao zlatnim slovima u Hrvatski nogomet i to mu nitko ne moze oduzeti.

Da budes trener repke ne moras biri vrhunski trener ali moras drzati to zajednistvo i ekipa te mora slijediti, a njega je ova ekipaa slijedila.

U njegovom mandatu smo napravili cudesne stvati koje nismo mogli ni sanjati, a sas je veijeme za nekog novog. Sve lose se zaboravlja, a rezultati i lijepa sjecanja ostaju.
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Kakva slapa, svaka cast na svemu majstore, ali treba znat i reci dosta.
  • Orc123
    16.2k
    poetugal napravi 3-4 momcadi kojo mogu al pari igrati sa nasom najboljom postavom a mi se jebemo naci jedno/ dva krila pa moramo raubati vezne na tim pozicijama....jbg
  • ElDorado
    12.6k
    uvijek je tak. Lik stavi kasnije nekog tko je trebao poceti i onda mu se dive kak je mudar
  • ElDorado
    12.6k
    Jedno je sigurno. Bez Modrića više ništa neće biti isto.
  • vukyxd
    75
    Ako je akcelerometar, vjerujem im jos manje, jer i vjetar djeluje silom na loptu, lopte nisu idealno okrugle pa bi i rotacija dala neku amplitudu itd.jakov1

pa sigurno postoji algoritam u pozadini koji čisti "šum" i svu akceleraciju koja ne dolazi od kontakta s loptom. I svi smo se nakačili na tu "kosu", to je Matanović izjavio, možda je čovjek karikirao i ekšli je glavom dotaknuo loptu dovoljno da se to osjeti a ne vidi na snimci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.