• Krulek
    1.2k
    Dosadašnje utakmice na SP-u su dovele do toga da se Dalić makar malo, nakon svojih u najmanju ruku čudnih odluka, ipak posipa pepelom. Kako je i na koji način, stručno i/ili sretno dolazio do dosadašnjih rezultata trenutno nije važno. Na staroj slavi žive malobrojni u društvima sa kultom ličnosti. Danas se govori o igrama i igračima HRVATSKE, a ne Dalićevim igračima iako ih je on izabrao i nitko ne pljuje po njima već se kritizira način igre, postavu ...jer to prave navijače mora brinuti. Ukoliko smo prema svemu tome ravnodušni onda i nismo hrvatski navijači. Po meni Daliću u zadnje vrijeme fali malo više poniznosti i priznanja grješaka koje mogu ili uvjetuju trenutne rezultate kao I ne robovanje imenima već igračima čija se forma najviše trenutno ističe.
  • Hectorharatti
    422
    ne vrijedi jednako al kome zamjerit ispast od portugala? Proc najtezu skupinu na prvenstvu je ok. Nije nam se usrecilo da imamo teletabis grupu kao bosna i krizanje kao argentina.
  • Krizy
    73.3k
    SP broj medalja od 1998.:

4 - Francuska
    4 - Njemačka
    3 - Hrvatska
    2 - Brazil
    2 - Argentina
    2 - Nizozemska
    1 - Italija
    1 - Španjolska
    1 - Belgija
    1 - Turska
  • db-izbjeglica
    20.9k
    Sve razumijem da mi baš nešto ne igramo, al ko to igra nešto?

Možda eventualno Francuzi čiji četverac napred vrijedi miljardu pa bi bilo i čudno da ne zabijaju i igraju…

A ostali?

Tko je to maestralan?
    IceMan

svega tri reprezentacije su u grupnoj fazi ostvarile 100% učinak, a pričamo o proširenom prvenstvu.

meksiko, argentina i francuska!
  • ZG plavi 01
    418
    da. Penali su samo tie breaker koji odlucuje pobjednika. Nesto kao gol razlika ili medjusobni omjer. Na euru cak postoji mogucnost da se pucaju penali u grupi u zadnjem kolu.
  • Filip B
    378
    Meni bi bilo dovoljno samo da se ne ponasa kao da je pokrio svih 5 tocaka.
  • lukaoj
    304
    al mi govorimo o covjeku koji je u finalu svjetskog stavio vidno ozlijedjenog golmana (ej golmana) da brani. Jebote pa Ronaldo je izasao u finalu eura zbog ozlijede. Pa poslije nije htio zvati Petkovica jer za Hrvatsku igraju samo najspremiji pa je onda Vlasica zvao iako je vlasic bio na tribinama u Evertonu. Licemjeran je lik. Da ne govorim o tome koliko omalovazava domacu ligu i Dinamo
  • ElDorado
    11.9k
    Slusam Olivarija koji 40 godina pise o nogometu. I lik lupa kak je Vlasic uz Modrica bio najbolji igrac protiv Gane. I povrh svega kak je odlicno odigrao na 10. Ja stvarno ne kuzim kaj ti ljudi gledaju. Vlasic je na 10 odigrao prvih mozda 15-20 min i onda otisao na krilo. U drugom do gola nije dotakao loptu. Za to vrijeme njegov pandan Baturina na lijevoj strani bio je stalno na lopti drzao cijelu igru. Ok spretno je dao ok gol.
  • Zg123
    3.7k
    Ja sam se osvrnuo na omalovazavanje njegovih uspjeha s repkom i predstavljanje toga kao da je to tako trebalo biti i da je cak moralo biti i bolje. Ja prvi kritiziram Dalica i njegove nelogicnosti ali ne volim kad se netko sputava i omalovazava cisto jer eto ne odgovarajui nam neki njegovi potezi
  • ZG plavi 01
    418
    Vidim sad da cemo i mi i Portugal igrati u gostujucim dresovima...bas velika zamjerka fifi kaj jebe toliko ekipe s tim pravilima o kontrastu i bojama..
  • Hectorharatti
    422
    ne razumijem ako oni igraju u zelenim zasto mi nebi mogli u kockastim, jos sam se tome bas nadao.
  • FazeN
    7.1k
    Hrvatska U19 - Ukrajina U19
    Prvih 11

Grahovac;
    Mikić, Zebić(C), Puljić, Mandić;
    Chelfi, Subotić, Smiljanić, Čović, Šutalo;
    Barić
  • criticus
    8.4k

Jel ovo prebjeg Šutalo? Oreščaninu dobar a mi ne vidimo u njemu perspektivu za Dinamo. Znam da se pisalo da ne želi ostat i ko ga šiša, samo bilo je i komentara da mi nismo nudili jer ga ne smatramo talentom za nas.
  • Zagi
    18k
    samo bilo je i komentara da mi nismo nudili jer ga ne smatramo talentom za nas.criticus

Gledaj tekmu pa sam odluči.
    Do sada nikada nije bio starter ni u klubu ni urepki. Nakon potpisa u prvoj.
    Magija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.