• austrijanac
    11.7k
    99% stvari o njemu treba kritizirat vjerojatno, ali prosli smo ko drugo sa 6 bodova i tu mu opet cestitam.
  • Ljubo
    886
    Samo da se osvrnem na jednog igrača u repci. Meni je stvarno jako zao sto Mario Pasalic nije rođen u Zagrebu i sto nije igrao za Dinamo. Jedan od rijetkih igrača koji je igrao u Hajduku i kojega volim, strašno zahvalan igrac, svaki put kada uđe sa klupe napravi nešto.
  • Zagi
    18k
    Ajd ne popuj presvetli.
  • Fabercaster
    1.1k
    JPBQuiO.jpeg

Štogod mislio o izborniku, pojedinim veteranima i kriterijima za popis, tekme protiv Engleske i Gane sinoć su dale konačnu potvrdu da nakon Kovačića, Brozovića, Rakitića i Modrića opet imamo elitne svjetske veznjake u Sučiću i Baturini (a nadam se i Stojkoviću jednog dana).

Kako god završilo ovo prvenstvo, (a završit će tak da ćemo postati najgori prvaci svijeta u povijesti :cool: ) ja sam presretan što ćemo i dalje ostati relevantni na svjetskoj sceni i biti sposobni potući se sa najvećima. Možda se nećemo boriti za medalje, ali gotovo sigurno ćemo i dalje ostati u/oko top 10 reprezentacija svijeta idućih 10 godina i neće nam natjecanja biti samo izleti nego potvrda da smo zaista nogometna sila s kojom i dalje nitko neće htjeti igrati, a okosnicu će kao i dosad činiti igrači najbolje nogometne škole, najvećeg nogometnog kluba na svijetu.
  • Droljo
    29k
    I da tuceme Francusku vu finalu opet bi se neki nasli sratiFacke

Ne bi.

čisti hejt prema Daliću.deda

Jel hejt istaknuti da nam je svaki prekid panika i skoro gol? Da uz 4 stopera u igri (protiv Engleza) imamo na klupi još erlića, ćaletu i pongru a niti jednog beka ili krilo?
  • deda
    46.6k
    Ne, to je konstruktivna kritika.
  • Facke
    8.3k

To nije hejt. To je kritika. Ali su neki presli male granicu.
    Razmen zbog cega ali male je preterane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.