• db-izbjeglica
    20.9k
    Matanović da ne valja ne bi igrao u jako, jako ozbiljnom klubu iz bundeslige. Samo polako, bit će on itekako koristan za reprezentaciju u budućnosti.
  • Jos-Optimus
    11.3k
    Budimir je skroz drugi igrač kad uđe kao zamjena, onda gotovo uvijek donese nešto pozitivno. Matanović definitivno ispred njega, a ako je spreman - uvijek i jedino Kramarić.
  • immerwieder
    1.7k
    i kod gola je cijela obrana visila na Matanoviću,
    zato i je Vlašić bil sam
  • Mlađi referent
    15.7k
    I još jednom, Hrvatska je zabila iz prekida!!! I dalje nemrem vjerovat.Sibirski plavac

Ne zabijamo mi uopće tako rijetko iz prekida kako to prikazuju Matteoni i ekipa s HRT-a pa kažu od Francuske ‘98 ili tako nešto.

Iz prekida smo i Kolumbiju riješili prije dva mjeseca, u kvalifikacijama tri komada iz prekida, poništen nam jedan protiv Češke.

Problemi su na branjenju prekida, tu smo mi prilično loši i nema naznaka da ide na bolje, dapače.
  • Droljo
    29k
    Problemi su na branjenju prekida, tu smo mi prilično lošiMlađi referent

Nešto što bi trener trebao posložiti ili je ponizni samo biratelj igrača iliti pravitelj spiska...
  • ElDorado
    11.9k
    Life coach opet udara jako
  • Facke
    8.3k

Na koj mislis?
  • NORTE
    25.2k
    Jesam li samo ja ili je ovaj put euforija oko repke daleko manja nego prije?

Što zbog poraza u prvoj tekmi, slabije igre općenito, kasnih termina tekmi, a na kraju i razvoja situacije koji nas očekivano vodi na Španjolsku, a prije toga na Portugal, iako bi vidimo Kolumbija najvjerojatnije bila čak i još opasniji suparnik.
  • ElDorado
    11.9k
    po kriticarima
  • Kumerle
    3k
    Kako laže sa smješkom na licu.
    Preuzeo odgovornost :rofl:

https://youtube.com/shorts/c90SyLgMKsU
  • Hectorharatti
    418

Euforije nema jer smo rezultatski razmazeni. Meni je nakon Gane bilo olaksenje a ne sreca, prije 8-12 godina, proci skupinu bi bilo ludilo. Sad su nerealna ocekivanja jer je usadjeno da mozemo dva put zaredom do polufinala.
  • vjeko1701
    25.7k
    Meni jako utječu termini. Nema skupljanja ekipe, nema odlaska nekud. Gledati utakmice tako kasno, posebno Panama iza ponoći mi više daje dojam onog američkog turnira kad je išla C reprezentacija nego SPa.
  • Facke
    8.3k
    Kak vam se da i nakon kaj sme skupinu presli dale srati srati i srati? Mene jasne nije. I ste god da bu iduci izbornik tak se bude srale i po njemu. El je covek sam rekel da je pogresil v prve dvije u tom shortsu? Ova treca je bila dost bolja al i zate el je Gana pogotove v prvem poluvremenu igrala onak kak nam odgovara.

Lafke je nami komenterati. Da sme scera bili uzasni bi razmel. Al ovak ne razmem. Ima Dalic dost svojih mani i nekih tvrdoglavih principa terih se drzi. Ali ak jedne zna onda kak s ljudkse strane stim deckima unutar ekipe. Nije veliki takticar, dosta put se ne slazeme s izborem igraca ali je covek jeben psiholog i zna s nasim deckima. I te nam je pune donesle i nadam se da bude i dalje tomom natecanja.

Ove tu je vec presle v osoben okrsaj. Veliki del usera Zone protiv Dalica. I da tuceme Francusku vu finalu opet bi se neki nasli srati.
  • deda
    46.6k
    Jasno je kao dan da kritike na Zoni više nemaju veze samo s objektivnom situacijom već su čisti hejt prema Daliću.
  • Kumerle
    3k
    Laže jer nije ništa rekao nakon te dvije utakmice, a sad si zapisuje zasluge za prolazak jer je preuzeo odgovornost.

Nije hejt samo je uhvaćen u laži i ispada mi smećar. Kad se gubilo govorio je da igrači nisu spremni, nije uzimao odgovornost.

Ako mi je promaknulo, ispravite me i ja ću se ispričat, ali ja tu samokritičnost i poniznost nisam vidio. Prvi put sam tu čuo da je on preuzeo neku odgovornost. Pogotovo punu, ne onu alibi: loši su igrači, radili smo obrambene prekide, za sve sam ih spremio, nisu dobro reagirali, ali ja sam kriv. To nije preuzimanje odgovornosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.