• KtcGoat
    6.2k
    Odluka o Smolcicu je kriminalnija iz dana u dan, koliko se manevarskog prostora izgubilo s tim...
  • Doktor Kunić
    6.7k
    A ništa. Nek jače kuca to, srce dalićevo!
  • Navijač Dinama
    12.7k
    Mi svakako ako mislimo nastavit natjecanje moramo večeras barem bod izvuć, a kad-tad(već iduća runda) će ti naletjet jaki i renomirani protivnici. Ako sa ovakvim rosterom i renomeom kakav posjedujemo, ne možemo izvuć taj pišljivi bod protiv Gane i plasirat se u iduću fazu, onda kojeg smo zapravo kurca i dolazili na SP.

Što Bog da i sreća junačka.
  • ZG plavi 01
    404
    I dalje je nevjerovatno kolicima ljudi koji smatraju da je Dalic svetac i da je njegov popis i ono kaj kaze kao evandjelje
  • Sibirski plavac
    9.3k
    Ako smo u Kataru dva puta uspjeli ne izgubiti od Maroka, koji je vidimo sad 4 godine nakon i dalje top momčad, ne kužim tolike brige oko Gane. A nije baš da smo s Marokom briljirali ni u jednoj ni drugoj tekmi.
  • lukaoj
    279
    Kad ljudi rade usporedbu sa Bilicem, ja osobno smatram da je ona Turska jaca i od Danske i od Rusije i od Japana
  • Mr Anderson
    20k
    Meni je upala u oči jedna njegova rečenica koju sam par puta čitao jer nisam mogao vjerovati da je to izjavio. Kaže kako nam nisu drugi rezultati išli u prilog pa moramo biti puno bolji protiv Gane. Pa gdje ti je obraz? Možeš proći s 4 boda i negativnom gol razlikom. Kak su ti se trebali poklopiti? Da ovu jadnu grupu prođeš s dva poraza i jadnom pobjedom protiv Paname?
    I poslije ga ne bi bilo sram reći da je primarni cilj ispunjen.
  • Batigol
    172
    i ondasnja Hrvatska je jaca od danasnje..
  • lukaoj
    279
    pa usporedjujemo 2008. i 2018.
  • criticus
    8.3k
    Legitiman članak, al ga ne objavljuješ na dan ključne utakmice za prolaz. Ja znam da to donosi klikove, al jednostavno to se ne radi. Moga si ga objavit dan iza paname, dan iza Engleske, dan iza Gane kad god. Zamislite da netko ovako iznese kritiku na Dinamo na dan utakmice protiv SB npr ili Mićilanda. Glava novinara bi se tražila po forumu.

Inače veliki dio članka je činjenično točno, samo što mene živcira stil pisanja "wannabe zvonko alač novinara". Tu i tamo ubaciš podsmjeh na govor (podrijetlo), podbaciš "Gospu od dronova" (?) jer Livnolada zapravo predstavlja njih, krezube Rvate katolibane, a ne nas moderne 3 5 2 build up yoga mindfullnes prosvijetljene homo Croaticuse.
  • Noel
    21.8k
    Zamislite da netko ovako iznese kritiku na Dinamo na dan utakmicecriticus

Alen Lesički like this.
  • Boycie
    4.2k
    I danas ce ga posrat sreca jer je Ghana prosla, vjerojatno u krnjem sastavu naginju i da izgube zbog lakseg rasporeda. Da im treba tresli bi se 90min. Minimalan cilj ce uhvatiti, ali tesko mozemo dalje od prve knockout faze. Jedino ako igraci sami ne izvuku opet neko ludilo, on nece sigurno...
  • Crni86
    22.3k
    jadnom pobjedom protiv Paname?Mr Anderson

Mozda je racunao da samo s remijem….

I sad kad prodemo skupinu i udemo u top32 to ce se predstavit kao veliki uspjeh. To je bio nama prvenstveni cilj i sl.

Cico je doso u top 32 kvalifikacijom na sp 2006, pa se sjetite ispadanja u skupini i kakvi su bili komentari nakon toga.

Prodavac magle.
  • Doktor Kunić
    6.7k
    Mislim da je Ghani u cilju završiti na trećem mjestu jer ne znam koliko im ima smisla ići na težu stranu u Kanadu bez najboljeg igrača.
  • Thor
    2.8k
    koji clanak?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.