• Facke
    8.3k
    Budite pozitivniji. Stalne ta negativa.
  • tp1997
    2.8k
    Budite pozitivniji.Facke

Po kojoj osnovi?

Možda tome što smo na jedvite jade pobijedili jednu jedinu ekipu koja na ovom turniru još nije uspjela postići gol, a onda išli orgijati zbog Modrićevog 200. nastupa? Ili po osnovi toga što je Dalić otvoreno rekao da greške treba zaboraviti, ili po osnovi toga da je riječ pobjeda očito tabu?
  • Chempers
    1.3k
    Jadni oni kojima je takav članak bomba. :vomit:
    Čisto preseravanje na osobnoj razini, slike i fraze koje koristi su najbolji dokaz tome.

Možemo do preksutra i o tome kako izgledamo, igračima, kadru, al upravo na ovom primjeru se vidi razlika između kritičara ali ipak navijača i indeksaških crva koji bi najradije utopili reprezentaciju i sve oko nje.
  • plavi72
    2.7k
    Ma članak je članak,nego jesu li stigli Ivana i Mladen, nema još vijesti, u Philadelphiju ?
    Bombardiraju nas člancim vijestima,igramo kako igramo,nadam se da ne ćemo izgubiti večeras i sretno našima ! :victory:
    Dalić je sam kriv za sve što mu se događa malo samokritike malo poniznosti bi mu dobro došlo,eto ga tamo...
    Ne pozvati najboljeg strijelca i igrača nacionalne lige govori sve o njemu što se mene tiče !
  • fakin
    5k
    Čovjek danas više vremena troši na snimanje reklama za banke, pivo, hrenovke i osiguravajuća društva nego na taktiku. Reprezentacija je postala veteranska udruga u kojoj se minutaža ne zarađuje formom u klubu, nego starom slavom i brojem slika s dočeka na Trgu bana Jelačića.

Ako si "senator", možeš u klubu polusezonu prosjediti na tribini jedući sjemenke, Dalić će te staviti u prvih jedanaest jer si "zadužio reprezentaciju". Za to vrijeme klinci koji u ligama petice trgaju travu sjede na klupi i gledaju kako izbornik prvu zamjenu radi u 84. minuti, uvodeći zadnjeg veznog dok gubimo 1:0.

Naša obrana u tranziciji curi na sve strane, krila nam stoje zalijepljena za aut-liniju kao da su tamo po kazni, a rješenje za bok traži se u arhivama umjesto u formi. Ivan Smolčić igra nogomet života, donosi motoriku, agresivnost i defenzivnu stabilnost koja nam očajnički fali, ali on za stožer ne postoji jer nema "staž". Gdje su u toj priči jedan Luka Stojković ili Dion Drena Beljo?

A vrhunac selekcijskog ludila dogodio se s Petrom Sučićem. Čovjek protiv Engleske odigra kao jedna od rijetkih svijetlih točaka na terenu, pokriva prostor za trojicu - i u sljedećoj utakmici sjedne na klupu jer je, citirajmo genija, "netko morao otpasti".

Kirurški precizno napisano
  • Danko
    3.3k

A na kraju će je utopiti dalić svojim znanjem....
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    Pustite sve šta i kako, kako mora, šta ne valja . Večeras po pobjedu kako god znali i mogli. Svi ko jedan. Iznad svih Hrvatska :heart:
  • Crni86
    22.3k
    Večeras po pobjeduKujtim Shalla

Mislis po X? :grin:
  • Doktor Kunić
    6.7k
    nisam fan imdexa i njihovih crva ali ovaj članak je sve ono što svaki normalan čovjek koji prati nogomet misli. Napokon je neko skupio hrabrosti i rekao doslovno sve ono što i treba. Članak nema ni grama greške. Dalić smije biti bahat prema kritičarima, a ostali svi moraju šutiti jer mu se nema šta prigovoriti? Ma nemoj, repka izgleda kao cirkus zadnje 3 godine. Ogavno je slušati ljude i hrt i ostale medije kako mu titraju jajca, napokon hrabar i istinit tekst o snimaču reklama, čitaj, prevari na klupi
  • Kermit
    913
    Baš to, dok svi čekaju spremni u rukavicama prvi veliki kiks pa da onda krenu s drvljem i kamenjem, konačno je netko napisao što svi zapravo misle. Svi titraju i nemaju muda jer to ipak repstacija i čekaju da se ogrebu za koju sponzorsku kartu i ugovor.

Sve je točno napisano od A do Ž, s time da će se znanje i sposobnost našeg izbornika tek vidjeti ako i kada ode iz repstacije pa preuzme neki klub ili neku drugu repstaciju. Ja mu želim svako dobro, ali čovjek se pogubio jer je tvrdoglav i ima veliki ego.

I još nešto, kada se priča o našim velebnim uspjesima i 3 velike medalje, nitko ne spominje da smo osvojili jednu broncu i izgubili dva finala/zlata. Tako da te fame mi smo 2. na Svijetu treba gledati iz te prizme, nismo to osvojili, izgubili smo. Plus to da neće pogledati snimku finala protiv Francuza u Rusiji. Svaki pravi trener is trateg bi je pogledao 100x da nešto iz nje nauči.

Bok i sporski pozrdav! Ajmo vatreni!
  • Mathiasovi Chageri
    8.3k
    Ja ne znam kako se nekome ne sviđa članak s ovim napisanim rečenicama:

Zlatko Dalić nije nogometni vizionar, on je moderator panela.

Kod nas se utakmice ne pripremaju videoanalizom protivničkih međuprostora, nego "dobrom atmosferom u kampu".

U Dalićevom paralelnom svemiru kazniš onoga tko je igrao dobro da bi u prvih jedanaest vratio onoga tko je tu zbog biografije. Daliću, utakmice nisu grupna terapija.

Svaki pokušaj analize proglašava se "unošenjem nemira", a svaki novinar ili navijač koji pita 'oprostite, a zašto mi nemamo udarac u okvir vrata u 90 minuta?' automatski biva proglašen neprijateljem naroda. Ne, gospodo. Ljudi koji po forumima i društvenim mrežama pišu detaljne taktičke analize i čupaju kosu ne mrze reprezentaciju. Oni je vole vjerojatno i više od vas koji od nje živite.

Dalić čitav nacionalni nogomet drži kao taoca vlastitog ega, u čiji kult se ne smije taknuti: HTV-ovi "stručni komentatori" o Daliću govore sa strahom s kakvim voditelji njihova Dnevnika govore o Plenkoviću.

Aposlutno genijalno. Čovjek je napisao zapravo ono što je sukus svih kritika napisanih na račun Dalića još od ispadanja iz skupine EP, ali ljudima se ne sviđa jer su iskoristili tri slike u članku i zato što ih je napisao portal koji ih je napisao.
  • Doktor Kunić
    6.7k
    ali ljudima se ne sviđa jer su iskoristili tri slike u članku i zato što ih je napisao portal koji ih je napisao.Mathiasovi Chageri

Upravo to. Ovo je jugokomunistički portal i mrzitelj Hrvatske. Ma oke, ali članak je napokon ono što velika većina misli ali je utišana. Ovo je trebalo i prije iskočiti ali dobro, nazire se kraj.
  • Noel
    21.8k
    Mora mu se jedno priznat, da je kralj sreće čak i one u nesreći.

Euro 2024, igramo očajno, Španjolci nas izguze ko amatere, Albance nemremo dobit, uzimamo samo bod. Igramo protiv Talijana, u banani su, mi igramo očajno i tu utakmicu, Talijani nam se šeću do gola iz tranzicije, opsjedaju, vrte sa jedne na drugu stranu bez ikakvih problema. Fulamo penal. Ipak malo kasnije zabijamo. Vodimo. I takvi idemo dalje. Povlačimo se igramo ko papci. Sudac peder ima i svoju sitnu ulogu. Zadnja sekunde utakmice. Evo nesreće. Gajba za Talijane. Ispadamo. Ali nevjerojatno evo sreće i u nesreći za našeg Zlatka. Odma poslje utakmice i danima kasnije svi guraju mantru o nemogućem golu u zadnjoj sekundi o nesreći naše repke, o nesretnom ispadanju, o sudcu pederu koji ima dečka koji je Talijan. Nitko ne priča o kriminalno loše odigranom Euru na skoro pa domaćem terenu. Nitko ne priča o pogreškama izbornika, o lošoj selekciji o loše vođenim utakmicama. Potrošen Euro uzlaud na domaćem terenu kao da se nije ni dogodio. A svi smo imali očekivanja. Zaboravilo se vrlo brzo sve. Tko se još sjeća Eura 2024?

Eto to je Zlatko Dalić. Čovjek srećko.
  • Jaro
    12.2k
    Jbt, ko da sam ja pisao clanak.... ok, ne, preblag je za to...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.