• KtcGoat
    6.1k
    Odluka o Smolcicu je kriminalnija iz dana u dan, koliko se manevarskog prostora izgubilo s tim...
  • Doktor Kunić
    6.7k
    A ništa. Nek jače kuca to, srce dalićevo!
  • Navijač Dinama
    12.7k
    Mi svakako ako mislimo nastavit natjecanje moramo večeras barem bod izvuć, a kad-tad(već iduća runda) će ti naletjet jaki i renomirani protivnici. Ako sa ovakvim rosterom i renomeom kakav posjedujemo, ne možemo izvuć taj pišljivi bod protiv Gane i plasirat se u iduću fazu, onda kojeg smo zapravo kurca i dolazili na SP.

Što Bog da i sreća junačka.
  • ZG plavi 01
    402
    I dalje je nevjerovatno kolicima ljudi koji smatraju da je Dalic svetac i da je njegov popis i ono kaj kaze kao evandjelje
  • Sibirski plavac
    9.3k
    Ako smo u Kataru dva puta uspjeli ne izgubiti od Maroka, koji je vidimo sad 4 godine nakon i dalje top momčad, ne kužim tolike brige oko Gane. A nije baš da smo s Marokom briljirali ni u jednoj ni drugoj tekmi.
  • lukaoj
    275
    Kad ljudi rade usporedbu sa Bilicem, ja osobno smatram da je ona Turska jaca i od Danske i od Rusije i od Japana
  • Mr Anderson
    20k
    Meni je upala u oči jedna njegova rečenica koju sam par puta čitao jer nisam mogao vjerovati da je to izjavio. Kaže kako nam nisu drugi rezultati išli u prilog pa moramo biti puno bolji protiv Gane. Pa gdje ti je obraz? Možeš proći s 4 boda i negativnom gol razlikom. Kak su ti se trebali poklopiti? Da ovu jadnu grupu prođeš s dva poraza i jadnom pobjedom protiv Paname?
    I poslije ga ne bi bilo sram reći da je primarni cilj ispunjen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.