• NORTE
    25.2k
    Dal je tko dobio e mail od INA loyalty team-a za deaktivacijom računa? Kao da ga ne koristim piše u mailu, a ja uredno tankam na INI i provlačim karticu barem 2 puta mjesečno.
    Pitam jer sumljam na novu prijevaru povezanu sa onim hakerskim napadom od prije koji tjedan/mjesec.
    Zoran

Mojoj kolegici je došlo, a ona nema veze s dinamom tako da ne bi trebalo bit povezano s hakerskim napadom za dinamovu bazu.
  • Zoran
    650
    Isel bum onda sutra tankat pa bum pital, ali nema šanse. Jer namjerno skupljam bodove i stalno kod njih tocim gorivo.
  • Facke
    8.3k

Bum te ja natankal , ali z gemistem.
  • Zoran
    650
    Može… samo da je hladan
  • NitkoBitan
    37.4k
    Tek sam sad skuzio, a koliko sam vidio nije se ovdje iskomentiralo, imamo Dinamo Radio :grin:

Na web stranici klikom na ikonicu lijevo od profila se upali mjuza.
  • Droljo
    28.9k

Ak deru slejeri i pantera ja sam za!
    \m/
  • Nolifer
    15.3k
    Ak od domaćih bu deral i MPT, ja sam isto za

Bravo za radio! :up:
  • Gradina
    138
    Ja idalje živim za dan kad bi pokrenuli vlastiti radio na nacionalnoj frekvenciji
    Samo održavanje mislim da nas nebi puno došlo, sumnjam da bi iznos bio preko 2 milijuna eura
    Naš budžet bi bez većih problema to izdržao, pogotovo marketinškim i sponzorskim rastom koji nam slijedi na Kranjči i novom Maksimiru
    No tu je problem što su gotovo sve frekvencije zakupljene, te nisam siguran bi li je mogli dobiti, ali ako bi novac uložili u to višestruko bi nam se vratio

Vjerojatno se pitate zašto radio, a ne televizija, a odgovor je i više nego jasan
    Kada bi imali vlastitu televiziju zatekla bi nas sudbina svakog drugog sportskog kanala, cijeli tjedan nebi imali kvalitetnog materijala za isporučiti gledateljstvu, a uz to, televiziji konstantno opada gledanost

Radio je uvijek s nama, u našem autu, išli mi na utakmicu, putovanje ili na posao
    Puštaju nam glazbu većinu dana, ne samo Dinamovu, nego i stranu i domaću, imamo redovne vijesti u 12:00 i 19:00 i kratke ujutro i popodne (8:00 i 16:00 npr) i prijenose utakmica sa 100% subjektivnim komentatorima

Uz navedeno tu bi bile najave utakmica, razgovori sa igračima, trenerima, djelatnicima kluba i povjerenicima
    Rasporedimo to tako, da primjerice dva dana u tjednu imamo gostovanje povjerenika, sportaša ili poduzetnika u kojem imamo prilog "Zašto volim Dinamo?", po uzoru na videe inicijative Zajedno za Dinamo, u kojem nam pričaju svoju životnu priču o srastanju s našim klubom

A ponedjeljkom navečer na tom Dinamovom radiju slušamo Zona Dinamo podcast uz analizu proteklog kola

Rupe koje bi imali na televiziji, zbog manjka sadržaja, na radiju jednostavno popunimo glazbom, to je ipak i njegova svrha uz naravno informiranje, koje je na nacionalnoj frekvenciji obvezno

Zadnjih dana ovdje se povela rasprava o tome kako nemamo sponzore koji bi mogli parirati kladionici po financijama, ali zamislite kolike bi nam sponzore i reklame donijelo radio koje redovito sluša Dinamov puk, najbrojniji navijački kolektiv u zemlji

Proširili bi sferu svog utjecaja u državi, uvećali prihode, a i time ojačali marketinški i novinarski tim, koji bi nas redovito informirali o vijestima iz svijeta, domovine, a naravno i iz kluba
    Mislim da svi čekamo dan kada ćemo mi dobiti Dinamovu novinarku poput Valentine Miletić ili Leonarde Pavić, koja bi radila na terenu sa igračima i stožerom, ali i vodila emisiju poput gore navedene
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.