• IstinaZaDinamo
    2.7k
    Novinarka hrt-a na sebi ima "kinesku" verziju dresa reprezentacije :rofl:
  • ZG plavi 01
    457
    zbilja ne vidim kaj bi Beljo danas bolje odradio od Muse, nista on nije kriv kaj je nasa kreacija ravna 0 i kaj nijednu loptu nije dobio u prvom poluvremenu. Lako se moglo desiti da on bude na golu umjesto Budimira, Budimir se nasao na tap inu.
  • Jos-Optimus
    11.9k
    Sportske su dale.iatu ocjenu Luki modriću, Šutalu i Baturini
  • Jima
    1.8k
    J.... novce,život proleti.Bacio ih sigurno nisam.Pa nisam doma ostavio ženu i djecu gladne.Svaka budala ima svoje zadovoljstvo,pa tako i ja :joke:
  • Roky
    112
    Moglo je i gore
  • Thor
    3k
    Ajde nekako smo ju nagurali :brow: :starstruck: Livija treba zivotom branit da ostane u klubu :heart:
  • Masto
    1.8k
    Jel nam bolje ostat na trećem mjestu il drugom, ako nam je bolje drugo mjesto onda ce ghana dobit kantu imam predosjećaj
  • Kujtim Shalla
    10k
    Dobro jutro svima i čestitke na pobjedi. Eto to jedino što je dobro iz te utakmice. Livi najbolji igrač to sve govori. Gledao na hrt 2 i glupani u studiju hvale zalizanog da je pogodio sa izmjenama a niko da kaže halo,usrao je totalno i pogubio se sa startnom postavom. Kakav kova ,kakav Musa čovječe . On je sa izmjenama na poluvremenu pokazao da pojma nema i da se pogubio. Thomas C njihov selektor je tek u 78. Napravio prvi izmjenu,jer je imao plan ,postavio igru i do našeg gola bili su bolji ko brat bratu. Mi smo za utakmicu samo bili u stanju pripremiti Lukine majice i dres očigledno. Hvala bogu pa 3 boda , ovako ćemo teško ne sa Ganom nego bilo sa kim. Nadam se da ćemo se dizati i da će to biti puno bolje . A onaj jebeni komentator sere da smo znali da će biti teško, da su dobri u tranziciji,da su organizirani ,ma od njih pokušao napraviti Španjolsku:lol:
    Trima riješena ,a sad da vidimo jesuli Zvone i Dabinjo šta radili jučer :starstruck:
  • Kruno
    1.5k
    Toliko mi je bila dobra utakmica da sam zaspao. Nemam više rijeci, Gana ce nas dobiti.
  • db-izbjeglica
    21.1k
    Treba se opustiti...

Ovo ne izgleda dobro, ali očito nije ni bitno, jer su se tamo otišli slaviti nekakvi jubileji i slično.

Zašto bi ja to onda drugačije gledao?

Osjećao sam susramlje kad sam vidio majice i poziranja u istima, slavlje i slično, nakon toliko loše predstave. Al dobro, možda sam ja lud i sve ispadne super na kraju.
  • Jurki
    26.7k
    Ovo s majicama mi je nist drugo nego ocit dokaz kak nam je reprezentacija postala nazalost teška prčija i seljačija.
    Igru ne treba komentirati, Livi spasio "izbornika".
  • Efes Pilsen
    16.3k
    Radni zadatak za danas je odrzavanje lesine na zivotu

Screenshot-20260624-083505.png

Bas tocno ispada sindikalni izlet za proslavu jubileja. Vidim i po ocjenjivanju da se Lukica lijepo sakrio iza Dalica i Gvardiola.
    Stanisica kad gledam ne mogu vjerovat da igra za Bayern, lika voza ko stigne. Pongracic se stvarno trudio poklonit, ali ovi nisu sposobni. Gvardiol je spreman za picigin, a ne za nogomet.
    Kovacic i Modric negledljivi, pogreska na pogresku, a od kreacije jedan pas za onu MLS prevaru.
    Perisic mozda je fizicki spremniji, ali je nogometno takoder pao. Kramaric ni sam ne zna zasto i sta igra, lik je uspio usporit vec ocajnu sporu igru. To treba znat.
    Kako sada stvari stoje nasa najbolja sansa je da do nase utakmice kao treci vec otpadnu Cesi/JA i Skotska s manje od 4 boda inace bi moglo biti ekstra grdo s Ganom.
  • jakov1
    1.7k
    Livi
    Valincic Galesic Sutalo Goda
    Stojkovic Misic Sucic/Baturina
    Lisica Beljo Vidovic

Koliko bi daleko otisli?
  • ElDorado
    12.4k
    Kad Dalić izjavi za Panamu da su bili jako opasni i da je on upozoravao. Pa jebate protiv naše raspadnute i neorganizirane obrane i dva zadnja vezna SVI su opasni.

Edit: duboko u srcu zapravo mi je drago da su naši majstori u Slo i da će u formi i odmorni dočekati tekme
  • Noel
    22.2k
    Osjećao sam susramljedb-izbjeglica

Neki dan si me prozivao za sram, al evo i ti si došao na to :smile:

Slažeš li se sad da bi bila sramota ne proć u ovom formatu u ovoj grupi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.