• podravskimodrikibicPMK
    223
    Meni je Marco bio cist oke, malo iznad ocekivanja koje imam za njega. Ne smije se zaboraviti jako lijepa peta kao predasistencija Stanisicu za nas jedini gol, ne bi puno igraca to napravilo (u smislu sjetilo se napraviti). Nije neki skolovani igrac al svidja mi se doza divljine i nepredvidljivosti u njemu. Da nije bilo onog bas velikog promasaja, po meni bez vece zamjerke, kazem posebno s obzirom na ocekivanja.
  • wolfgang14
    4.2k
    Ljubo u sridu, trebao je spomenut kako bi s Mišketom, Stojkovićem i Beljom bili 50% jači ali nema veze

IMG-4964.jpg
  • IstinaZaDinamo
    2.6k
    Novinarka hrt-a na sebi ima "kinesku" verziju dresa reprezentacije :rofl:
  • ZG plavi 01
    390
    zbilja ne vidim kaj bi Beljo danas bolje odradio od Muse, nista on nije kriv kaj je nasa kreacija ravna 0 i kaj nijednu loptu nije dobio u prvom poluvremenu. Lako se moglo desiti da on bude na golu umjesto Budimira, Budimir se nasao na tap inu.
  • Jos-Optimus
    11.2k
    Sportske su dale.iatu ocjenu Luki modriću, Šutalu i Baturini
  • Jima
    1.7k
    J.... novce,život proleti.Bacio ih sigurno nisam.Pa nisam doma ostavio ženu i djecu gladne.Svaka budala ima svoje zadovoljstvo,pa tako i ja :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.