• Mlađi referent
    15.7k
    Ma kaj vam je ljudi zgazit ćemo ih ko krušne mrvice

4:0 danas, laganoPaggini

Pađan je u pravu, ide poker
  • Zagreb1992
    3.6k

Kaj su žetone tražili tamo u latino kvartu ?
  • DrRatoljub
    960
    Pišu Sportske da je Kovačić umjesto Sučića.
    ???
  • Crni86
    22.3k
    Ja se nadam da je to pogresna informacija
  • ElDorado
    11.8k
    Ostaviti naseg najboljeg veznjaka na klupi ovo vec granici s diverzijom
  • Omake
    18.2k
    Suluda odluka ako se ispostavi da je istina.
  • IvanPerić1945
    343
    Nisam jedan od onih koji stalno kritiziraju Dalića, ali nisam baš zadovoljan sastavom. Pongračić nema tri dobre utakmice za repku, Sučić je trebao biti ispred Kovačića, a zašto Krame nema već drugu utakmicu, isto mi nije baš jasno
  • mosad
    2.6k
    Kovačić je dobar igrač
  • Mr Anderson
    19.9k
    OK je sastav jer su svi igrači na svojim pozicijama, jedino što Ponizni nema muda ostaviti Modrića ili Kovačića na klupi pa ispašta Sučić. Opet, bolje i to nego da se radi kompromis s Perom na krilu.
  • Jurki
    26.1k
    Kovačić je dobar igračmosad

Nitko ne spori da je Kovacic dobar igrac, ali je totalno van natjecateljskog ritma, forme, icega cime moze biti koristan za momcad.
  • CerealKiller
    395
    Pero je trebao startati ali dobro, možda je i ovo ok da vidimo u kakvom je stanju Kovačić. Ja sam već puno mirniji kad sam vidio Musu u napadu jer nemam dobro mišljenje o Budimiru. Uglavnom gazimo ih 3 razlike
  • Jos-Optimus
    11.2k
    Ljudi dragi, nije Kovačić problem, on je rješenje. Problem je što jedan drugi igrač ne smije na klupu ni pod razno. Izgledat će dobro protiv Paname i onda će mu svi ljubiti dupe. Momčad treba biti u Kovačićevim rukama, a uz njega Pero. Perija i Luka trebaju ulaziti u 60. min, ali neće to Dalić nikada napraviti
  • Xpert1992
    655
    Bar je Marco Pasalic na krilu ak nis.
  • ZG plavi 01
    384
    Pero na krilu, a Pasalic na zadnjem veznom. Najgluplja takticka odluka ikad.
  • emilperska
    16.9k
    Ne očekujem ništa s postavom s 4 stopera i 3 centralna veznjaka od kojih je jedan u godinama da je trebao bit izbornik s 2 godine iskustva, a ne igrač.

Neka me iznenade.

Nevezano uz tekmu s Panamom, brine što je Gana za 3 dana, a uz Dalčićevu obvezu da Modrić i Perja startaju svaku, ne pišemo nam se dobro u slucaju ne pobjede danas buduci da ce Gani tada biti dovoljan X za prolaz dalje nevezano uz susret s Engleskom. Pa situacija gdje s mrtvacima Perišićem i Modrićem ganjamo Ganu za 3 boda posebno miriši na Ekvador 2002.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.