• MateG
    340
    Isti klinac je li se upumpava u more ili ispumpava iz cisterne, bit je da se sranje događa (no pun intended)
  • Droljo
    28.8k
    Isti klinac je li se upumpava u more ili ispumpava iz cisterneMateG

Možda tebi... :cool:
  • Jurki
    26k
    I onda neko veli.. treba jesti ribu, riba zdrava, puna antioksidansa.. je vidimo cega je puna.. puna govana.. doslovno.

Nema ptice do prasice.. a krvne žile nek se snalaze kak umiju i znaju.
  • Hnlovac
    6.3k
    au nemrem se nikako složiti

Riba, plodovi mora i zelenilo, maslinovo ulje su vrh. Msm, postoji razlog zašto Albanci žive dulje od nas a slučajna su država, zašto dok milijarderi troše pare na produljivanje života zamjenom krvi, rendom penzici na Siciliji žive i izgledaju top u 90. godini

Volim i ja prasicu, ali količinu mediteranske prehrane sam utrostručio u zadnje vrijeme

images-2026-06-18T183536-165.jpg
    Ovak prosječni Tutto passa, maslinovo ulje i plodovi mora chad izgleda u 90. godini
  • Nolifer
    15.2k
    Kako iskoristiti članski dan...

Kada umrem, zamotajte me u plavo... :heart:

IMG-9934.jpg
  • NKDZ86
    8.5k
    Misliš da te umotaju u bilo po slici.
    I još tak lepi dres zašaraju...
  • Paggini
    87.3k
    Aj da si i ti do stadiona otisao :snicker:
  • Rex Ramae
    4.3k
    i još s dresom bez monokromatskog grba... :roll:
  • Nolifer
    15.2k

A jbg, prevaril bi se ti. Idem kad mogu i kad zdravlje dozvoli. :smile:

Misliš da te umotaju u bilo po sliciNKDZ86

Kaj nije sivo?
  • Dino
    5.5k

Mediteranska prehrana je apsolutno najjaca, ali iz iskustva (ne osobnog, ali studentskog) najbolji eliksir za dug zivot je nerad. Kad se to dvoje iskombinira, nema sanse da riknes prije 90.
  • fakin
    4.8k
    Ne znam, ali meni je van svake pameti da mi se netko potpisuje na Dinamov dres, bas mi to ruzno izgleda i jednostavno mi je neprimjereno da se sara po svetom dresu.
    Ali ima nas svakakvih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.