• Facke
    8.2k

A ste nam bu igral wingbekove? El ih imame v momcadi? Ja ih ne vidim.
  • rokikaciga
    14.5k
    Kako da ga ne vredam?

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dalic-pred-odlazak-na-sp-dao-intervju-osudjeniku-za-blud-nad-tinejdzericom/2800294.aspx?index_ref=rubrika_sport_prva_m

Dalić pred odlazak na SP dao intervju osuđeniku za blud nad tinejdžericom

UOČI odlaska na Svjetsko prvenstvo u Ameriku, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić dao je intervju za portal Bez Cenzure. S njim je razgovarao Mladen Pavković, osuđenik za blud nad tinejdžericom. Dalić je govorio o nadolazećim izazovima, vjeri i braniteljima.
    Tko je Mladen Pavković?

Pavković je nepravomoćno osuđeni bludnik koji je tinejdžerici gurnuo jezik u usta. Nad djevojkom, kćeri ratnog veterana, bludničio je u svom uredu, gdje je ona radila preko Student servisa i tada je imala 18 godina. Pavković je poznat kao predsjednik braniteljske udruge te se preko te pozicije upoznao s brojnim utjecajnim političarima i diplomatima. Svoja priznanja i nagrade, kako ih sam naziva, dijelio je brojnim poznatima.

...

Prije 37 godina Pavković je napisao izvještaj s groba "voljenog" Josipa Broza Tita u kojem je, između ostalog, napisao da je "Tito ispisao najslavniji dio naše povijesti".
  • Facke
    8.2k

Pitanje , el je Dalic ili neste s HNSa znal ste te je?
    Ja mu tu sad nebi dal veliku krivicu.

A ove koj je Index jos napisal za Tita. Pa Index bi mogel biti Titov glasnik. Sund od portala. Izuzev par normalnih sportskih novinara na Indexu.
  • Mali Zeus
    21.4k
    A ove koj je Index jos napisal za Tita. Pa Index bi mogel biti Titov glasnik. Sund od portala. Izuzev par normalnih sportskih novinara na Indexu.Facke

Pa jesi ti shvatil iz teksta da je tej Pavković pisel zitovog groba?
  • ZG plavi 01
    322
    imamo, samo ih gospodin nije zvao
  • ElDorado
    11.4k
    Daj prevedi majketimile pucaju mi osigurači
  • ZG plavi 01
    322
    Mislim da svaka osoba u Hrvatskoj postuje ljude koji su dali zivote za drzavu, ali koliko je Dalic vec naporan sa time, ja zbilja ne pamtim da je jedan izbornik ili trener u povijesti nogometa toliko bacao floskule o bogu, domoljublju, ratu. Ne mogu si uopce zamisliti da izbornik recimo Brazila sad pocne pricati kako je bog u njih...stvarno sramota vise, a najgore je kaj njemu nitko iz saveza nece reci "ej stari daj schillaj malo"
  • Facke
    8.2k

Jesam same koj ti nisi shvatil koj sam stel reci. Da je bas Index moral naglasiti da je Pavkovic o Titu pisal. Bas oni jugofili na tomu portalu.

Te je vec drugi problem.
  • Mali Zeus
    21.4k
    Jesam same koj ti nisi shvatil koj sam stel reciFacke

to definitivno nisam.
    Pa morali su naglasiti o kakvom profilu osobe se radi.
  • ZG plavi 01
    322
    kod pola takvih koji glume najvece domoljube mozes naci kako su prije 40 godina drkali na Tita. To je poanta.
  • Chempers
    1.3k
    Prije zadnjeg EP kad smo dobili Portugal svi su nas smatrali mocnima i spremnima za veliki rezultat. Bolje ovako, kad god smo nešto napravili nismo briljirali u prijateljskima prije turnira. Mislim da skupinu sigurno prolazimo, iako vjerojatno ima onih koji se toplo nadaju da nećemo kako bi se mogle otvoriti nove paljbe, a na nešto više od toga ne mogu sigurno računati ni dosta bolje reprezentacije od nas.

Činjenice su da su nositelji prijašnjih uspjeha prestari ili više uopće ne igraju za reprezentaciju a da zamjena na toj razini nema. Šta god mislili o Dalicu i njegovim potezima mi nemamo više tu kvalitetu za najveće stvari. To ne može promijeniti ni jedan izbornik. Možemo se nadati nekom cudesnom posljednjem plesu ili "sreći " al realno ne bi trebali biti nezadovoljni ako prođemo grupu i ispadnemo od nekog jačeg uz dobar otpor. Uvijek će biti usporedbe s 2022 i 2018 al to je jednostavno promašeno u ovom trenutku.
  • Pacho
    18k
    "Kada god moji dečki istrče na teren, a pogotovo u ovako velikim povijesnim utakmicama kao što je ova protiv Engleske, u mislima su nam ljudi koji su proveli mjesece i godine u rovovima i dali svoje živote za našu slobodu."

Kakav masnokosi demagog. Sad vec u reprezentaciju ulaze klinci rodeni 10ak godina nakon rata kojima je sigurno na pameti branitelj iz rova kad istrce na teren. Ljigavac koristi branitelje kao stit za svoje kurcologije, jer ako si protiv njega onda si, logicno, i protiv branitelja, a posljedicno i protiv same hrvatske drzave.
  • Mali Zeus
    21.4k
    Činjenice su da su nositelji prijašnjih uspjeha prestari ili više uopće ne igraju za reprezentaciju a da zamjena na toj razini nema. Šta god mislili o Dalicu i njegovim potezima mi nemamo više tu kvalitetu za najveće stvari. To ne može promijeniti ni jedan izbornik. Možemo se nadati nekom cudesnom posljednjem plesu ili "sreći " al realno ne bi trebali biti nezadovoljni ako prođemo grupu i ispadnemo od nekog jačeg uz dobar otpor. Uvijek će biti usporedbe s 2022 i 2018 al to je jednostavno promašeno u ovom trenutku.Chempers

Kako će i biti zamjena ak im ne daješ priliku ili ti senatori igraju do iznemoglosti, makar bili i poluozlijeđeni.
  • ElDorado
    11.4k
    Ne mogu shvatiti da HNS dopusta izborniku da odlazi u podcast tako opskurnim spodobama s ruba društva i neprihvatljive reputacije. I širi tu praznu demagogiju.
    U svakom normalnom drustvu izbornik daje izjave nekoj grupi najrespektabilnijih novinara najutjecajnijih medija.
  • DerHerrKool
    1.1k
    Činjenice su da su nositelji prijašnjih uspjeha prestari ili više uopće ne igraju za reprezentaciju a da zamjena na toj razini nema. Šta god mislili o Dalicu i njegovim potezima mi nemamo više tu kvalitetu za najveće stvari.Chempers

Kaj ti fakat misliš da smo se mi jučer rodili? Zamjena itekako ima, samo kaj ih zaljubljenik u svoj lik i djelo nije zvao jer bi onda trebalo pokazat neko znanje i prilagoditi igru da ih se uklopi, a to je za njegov nivo stručnosti neizvedivo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.