• Sibirski plavac
    9k
    Tko se ono spominje kao protivnik naših u knockout fazi? Španjolska i Kolumbija ako se ne varam? Najebali smo, ovi prvi su jači od nas a ovi drugi su puno naviknutiji na vrućine nego naši, a i brži su. Duel Diaza ili Yamala sa našim stoperima će biti tužno za gledat.
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    Iskreno misljenja sam da cemo proci nesto slicno kao i u Njemackoj prije 2 godine, sa ovakvom igrom protiv Engleza nemamo sto traziti i to bi lagano mogla biti njihova pobjeda u hendikepu, a Panamu i Ganu bi mozda mogli izvuci 3 do 4 boda te nas onda u sesnaestini finala ceka vrlo vjerojatno Kolumbija, a to ce biti posljednji ples ove generacije.
  • Tom Hanks
    5.3k
    Danas počinje prava priča. Znamo gdje smo, na nama je da popravimo i ispravimo neke stvari. Željeli smo da u ritam uđu Kovačić, Modrić i Gvardiol. Kovačiću još treba vremena. Znam s kojim ću početnih 11 ući u susret protiv Engleza. Ono što nam je donijelo tri medalje, od toga ne odustajem. Što će biti, dragi Bog zna. Vjerujem u svoj rad i reprezentaciju. Imamo viziju, ideju, zato nema puno dvojbi. Naravno da moramo biti brži i energičniji. Ne mogu ja do kraja u boj sa svojim senatorima, ali složit ćemo najbolje, a pritom nam treba svaki igrač - dodao je Dalić.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.