• Mali Zeus
    21.4k
    Vec je receno, ali smo proglaseni paničari, napadamo nepotrebno izbornika koji ima rezultate prije pocetka prvenstva.Jurki

uostalom tko smo mi da Dalčića propitkujemo, čovjek ima 3 medalje u 9 godina.
  • Noel
    21.6k
    Meni je i dalje potpuno nejasno gledajući jučer ove van forme, ove koji ne mogu disat, trčat i ove koji igraju polurehabilitirani da nisu pozvani Smolčić, bek koji je standardan bio u senzaciji sezone i Beljo koli je zabio 40 golova.

Kako je plan doć do polufinala sa nespremnim i van ritma igračima? Ako je uopće plan..
  • Jurki
    25.6k
    ma da, najbolje bi bilo da mu se produzi ugovor i da povecanje place. Jebiga ipak je osvojio dvije medalje i zaduzio cijelu drzavu.
    Ak mu neki novinar postavi nezeljeno pitanje koje njegovoj ekscelenciji ne odgovara.. odmah s njim na Goli otok na par godina.
    A navijači moraju biti kuš i placati ulaznice za 50 eura.
  • Droljo
    28.5k
    Ma on sa dečkima ide na maturalac i zadnji ples. Boli ga kuki za rezultat. RTL 2 samo zabava
  • db-izbjeglica
    20.6k
    u hrvatskoj reprezentaciji trenutno nema tko zabiti gol, ne postoji napadač koji je kompatibilan sa ostatkom momčadi, a na popisu nema ekstremno učinkovitog napadača od kojeg se može očekivati da će u iole većoj količini pospremiti i nekakve polu-prilike.

mislim, može se i tako igrati, neće biti lijepo i oku ugodno, ali to je turnir i kog briga.
  • austrijanac
    11.4k
    Neironično, po prikazanome na ove dvije tekme, s korištenjem ultra nespremnih igrač, 3-4 boda su nam vrhunac.

S druge strane, sva tri naša protivnika su očajna.

Natjerao sam se gledat Engleska Novi Zeland, englezi isto igraju ultra sporo.
  • Mali Zeus
    21.4k
    u hrvatskoj reprezentaciji trenutno nema tko zabiti gol, ne postoji napadač koji je kompatibilan sa ostatkom momčadi, a na popisu nema ekstremno učinkovitog napadača od kojeg se može očekivati da će u iole većoj količini pospremiti i nekakve polu-prilike.db-izbjeglica

Kad bi bar negdje postojao neki napadač koji je ove godine zabio preko 30 golova... Ah eto.. Jebiga.
  • ZG plavi 01
    314
    Ja bas mislim da mi imamo perfektne igrace za igru od 3 iza. Samo kaj ova budala na klupi to ne zna posloziti. Gvardiol i Stanisic su rodjeni da igraju lijevog i desnog stopera u 3 od iza, Baturini i Kramaricu da igraju desetke u 3421...samo treba to znat posloziti i uigrati, Perisicu isto pase lijevog krilnog beka da igra
  • KtcGoat
    5.7k
    Mozda malo preofenzivno Krama i Bati zajedno?
  • emilperska
    16.4k
    Fruk 0 sekundi u 2 prijateljske.

Pa onda nek nam onaj Miškov isprdak Ante Ižak Sučić i dalje piše borbene da je zaslužio i da doprinosi više od Stojekta. Čisti politički poziv Dalčića da ga Miško ne jebe u mozak i da Fruku ne pada cijena i da Rijeka vrati dio uloga jer evidentno je da ide transfer nakon kojeg ovaj više neće u repku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.