• Mr Anderson
    19.5k
    Inače što se Dalića tiče, mene najviše kod njega smeta licemjerje i dvoličnost. Uspjehe mu nitko ne može uzeti, ali on samo ističe dobro, a loše rezultate gura pod tepih. Osvojio je 2 medalje, uz dosta sreće, pogotovo Katar, ali je osvojio, nitko ne spori. Sad ga već smeta i kad mu netko kaže da smo u Katru imali puno sreće i visili ko lusteri protiv Belgije, skoro išli doma nakon prvog kruga. Liga nacija mu je bilo nebitno natjecanje dok su nas bušili, kad smo došli do finala odjednom je postalo važno. Pa to licemjerje kod pozivanja igrača, različita mjerila. I na kraju ono finale u Rusiji kad on izjavi da kako je mogao ne staviti Subašića nakon svega što je obranio. Svjesno je stavio ozlijeđenog golmana u najvažnijoj utakmici u povijesti. I pun kurac mi je tog njegovog pozivanja na domoljublje, obitelj i Boga kad on sam ne živi te vrijednosti kako priča.
    Zbog toga serem se na njega ko osobu, jedva čekam da ode.
  • Facke
    8.2k

Zato kaj je Caleta Car trenutne nazalost nespremen....
  • KtcGoat
    5.7k
    Neki problemi s leđima, od jucer je ponovo u punom treningu
  • NVKOD
    12.8k
    Dalić radi velike promjene u prvih 11: Sučiću potpuno nova uloga, a hit-igrač mora na klupu?

Uloga Petra Sučića dijelom je za njega nova i specifična, no radi se o igraču energije, trke, dubine, koji neće biti klasično krilo, nego će s te pozicije ulaziti u sredinu. To ne igra u Interu, nije ni ranije u Dinamu, no u nedostatku pravih desnih krila, osim Marca Pašalića, Pero je igrač koji bi mogao dati doprinos i na toj poziciji.

Dobro koji je k Daliću... kakvo je to eksperimentiranje utakmicu pred SP? Zašto masni nije zvao nijedno rezervno krilo osim Pašalića? Zašto imamo 2683 igrača za jednu poziciju? Nemamo bekove, nemamo krila...

Ovo s pozicijima Sučiću je isto kaj je napravio Baturini kad ga je stavio na zadnjeg veznog. Baturina nikad nije u karijeri igrao tu poziciju... Dalić se tada pravdao da mora biti više defenzivno odgovoran, a on je AM... jbt led i takvom diletantu!

Jedva čekam dan da odjebe s klupe reprezentacije, otvorit ću šampanjac!
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Mozda se zbunio mislio Luku Sucica :lol: Kakav Pero na krilu ako je valverde igra to u realu ne znaci da svaki vezni na svijetu moze to. Ne mirise mi na dobro nikako
  • bluemagic
    1.3k
    Nema ovo nikako smisla vise mislim da ce biti formirani 4-3-2-1 oblik nekakvog bozicnog drvca, a Sucic malo istureniji radi pokusaja presinga u fazi obrane, a u fazi napada 3 vezna, Kramaric i Perisic kao nekakve 10tke
  • Crni86
    22k
    Bude li Petar Sucic danas na krilu gasim odmah tv…..

Jedini “defanzivniju” veznjak koji motorikom i tehnikom i inteligencijom moze odgovoriti standardima modernog nogometa…. I on ce igrat krilo…..

Pa daj vise spoji modrica i sucica. Daj luki s 41 godinom partnera koji ce mu nadodat pluca i olaksat posao. Covjek gura kovacica koji nije igrao ozbiljan nogomet 6 mjeseci u 32. godini….
    Fali samo jos da kramu stavi na desetku….

Edit citam clanak i kramaric najavljen na desetki….i onda bumo se cudili kad nas slovenci u sredini pregaze…. Vezni red kovacic, modric, kramaric…….

Modric 42 god, kovacic bez ozbiljnog nogometa 6 mjeseci i kramaric koji ima godina i svakako nije naucen raditi prljavi poso u ekipi….

Kakva su to kemijanja stari moj…
    Nasih trenutnih najboljih 11 po formi izgleda ovako:

Livi - stanisic, sutalo, erlic, gvardiol - marco pasalic, modric, sucic, baturina, perisic - budimir

Vicemo da nemamo krila, a pasalica kakav god da je nitko ne gura. Protiv belgije jedini uz periju i batija koji je pokazao nesto. A on ga zvao valjda da igra desnog wing backa….
  • Dzoni
    6k
    "Nema prostora za propitkivanje mog rada"
  • GOAT
    8k
    "Nema prostora za propitkivanje mog rada"Dzoni

Dalic nakon sto stavi Budimira na gol
  • Marc
    1.1k
    Pa imao je on te ekskapade sa bekovima gdje je stavljao ako se ne varam protiv Španjolske u ligi nacija Marka Roga i na europskom prvenstvu Brekala na beka.. nažalost znamo kako je završilo u oba slučaja.. ne razumijem da trener sa dvije medalje sa svjetskih prvenstava to ne vidi, a svi ostali vide…
  • ElDorado
    11.4k
    Debilno je Peru stavit u ovom trenutku na krilo ali ak ćemo iskreno stavio ga Jakir protiv Rijeke kad je zabio gol kad smo postali prvaci kaj ne? Ili je to bio kup? Naravno to je bio potpuno drugaciji sustav i momcad.
  • Crni86
    22k
    igrao je valverdne u realu beka i krilo, meni nije upitno uopce da pero to moze odigrat.

Upitnije mi je da stavljas jedinog pravog modernog veznjaka koji je u optimalnim godinama i stanju na krilo dok ti vezu drzi penzioner i igrac koji nije igrao pzbilja nogomet 6 mjeseci te igrac u 30+ za kojeg znamo da prljavi poso mu nije forte.
  • ZG plavi 01
    312
    Najjaci su mi ovi Dalicevi branitelji po internetu koji pisu kako ga nitko ne voli jer je vjernik i domoljub.
  • Droljo
    28.5k
    Vicemo da nemamo krila, a pasalica kakav god da je nitko ne gura.Crni86

Njega je zvao da ne mora stojkovića ili belju. Broj da popuni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.