• Ludovic IX
    11.7k
    al pari sa sutalom. Nekako imam osjećaj da si ova tik tok generacija koju par tiktok objava može okrenuti u krivom smjeru.

Vuskovic je sporiji od sutala. Lošiji u čitanju igre, lošiji u obrambenim zadacima. Bolji u skoku ali ukupno sutalo i vuskovic su ko da uspoređujes suntu sa zajcom. Možda sunta bude bolji od zajca ali sad je to samo možda.
  • Laugreano
    5.6k
    U Cityu lijevog beka igra samo u fazi obrane. U fazi napada se stalno uvlaci u sredinu. Nije on bek koji ce se drzat linije. Moze to odigrat ali tu ne dobijes ni 50% Gvardiola
  • bluemagic
    1.3k
    Nekako imam osjećaj da si ova tik tok generacija koju par tiktok objava može okrenuti u krivom smjeru.Ludovic IX

Hahah nemojmo se vrijedati.

Ljepota ovakvih rasprava je ta da cemo sve znati kroz 4 tjedna. Dabog da obojica bila u pravu i da oba igraca odigraju masterclass
  • Mr Anderson
    19.4k
    Španjolski As je dobro ogolio našu igru, oni nemaju potrebu paziti da se ne naruši atmosfera. Spori smo i sterilni prema naprijed, badava nam posjed kad nemamo dubinu.
  • Droljo
    28.3k
    badava nam posjed kad nemamo dubinu.Mr Anderson

Na žalost nemamo ni ispupčinu nikakvu...
  • ZGBhoy
    2k
    Bitno da zalizani zivi na staroj slavi, nadam se da se gadno varam u svojoj procijeni al ovo mi vuce na ono bezidejno EP to jesta zadnja dva EPa
  • DerHerrKool
    1.1k

A ja bih rekao da je ispupčina kod izbornika puno bitnija od dubine momčadi ak mislimo nekaj napravit
  • ElDorado
    11.3k
    Nepovezivanje Dinamovog trojca Beljo-Stojke-Miške paradigma je cijelog Dalićevog mandata i razlog zašto mnogima ide na kurac. I ne samo nepozivanje. Oni su trebali dobiti i bitne minute. To bi svaki razumni izbornik napravio. Dobro je netko napisao on će sa senatorima na kraju časno poginuti.
  • jakov1
    1.6k
    MiškeElDorado

A kako bi onda starter (starta svaku drugu) Bologne (zavrsili iza Dinama u LP) Nikola Moro dobio minute?
  • Crni86
    22k
    Vuskovic je sporiji od sutala. Lošiji u čitanju igre, lošiji u obrambenim zadacima.Ludovic IX

I sutalo ima puno bolju progresiju lopte
  • jakov1
    1.6k
    I ima led u venama.
  • vjeko1701
    25k
    Al zbilja ne razumijem nečiji šok oko jučerašnje utakmice ili općenito taktike kakvu spremamo za prvenstvo. Pod Dalićem nikad nećemo igrati lijepi ili brzi nogomet. To nije naša taktika pod njim, nikad ni neće biti.

E sad, dal sa fondom igrača koji imamo možemo drugačije? Uvijek se može drugačije, samo pitanje dal bi imali bolje ili lošije rezultate.

Mislim da je na popisu napravio par zajeba. Trebao je zvati Belju umjesto Muse, Smolčića umjesto Pongračića, Ivanovića umjesto Vlašića a osobno bi zvao i Mišića umjesto More. To bi mu dalo više opcija i otvorilo put različitim taktičkim postavkama a ekipa bi imala više dinamike i krvi u vidu Smolčića i Ivanovića, više kvalitete u vidu Belje u odnosu na Musu i više iskustva i mirnoće u vidu Mišića umjesto More.

Volim Stojkovića ali njegovi ispadi kroz sezonu bi mi ga jednostavno diskvalificirali za reprezentaciju dok se ne sredi i pokaže da se može kontrolirati. Najozbiljniju europsku utakmicu koju je odigrao je sve bacio u vjetar udaranjem protivnika. U HNL-u uspio skupiti crveni za nabijanje lopte. Jbg, treba se srediti u glavi i za Dinamo i za reprezentaciju.
  • Twisted1
    1.1k
    Nekako njušim sličnu situaciju kao i na SP-u 2002. Bit će puno opraštanja nakon ovog prvenstva.

Izbornik je svoje odabrao i odlučio odjahati u suton.
  • Mathiasovi Chageri
    8.1k
    I
    Nepovezivanje Dinamovog trojca Beljo-Stojke-Miške paradigma je cijelog Dalićevog mandata i razlog zašto mnogima ide na kurac.ElDorado

Vidiš ja nemam toliki problem s nepozivanjem našeg trojca, ja imam problem konkretno s Dalićem.

Okej, nisi zvao Belju, nisi zvao Stojketa, nisi zvao Mišića, očekujem da imaš ideju baziranu oko igrača koje si zvao. Da postoji jasna struktura, da znaš kako koristiti igrače koje si zvao, da si ih zvao sa razlogom.

Frajer je jučer nabacao sve i svakoga na teren, šutnuo Musu naprijed i onda bjesomučno napucavao lopte naprijed. To pokazuje da nije pogledao niti jednu utakmicu Muse nego mu je netko rekao da ima više golova od Messija pa se napalio.

Zatim je dao Modriću da izvodi svaki prekid kad imaš doslovno postavu koja mora na svakom korneru, autu, prekidu sa strane biti na pola gola. Mi imamo na korneru Vuškovića, Gvardiola, Šutala, a svaki naš korner je veća opasnost za naš gol nego protivnički jer naš Luka nije u stanju poslati oštru loptu u 16 nego šalje one balone koji putuju tri minute i gdje se i moja baba od 90 godina stigne postaviti.

O veznom redu Kova-Sučić-Modrić da ne govorim. Napravio je cirkus sa Brozom prošlo prvenstvo, sad će poginuti sa Kovom kad to s njima trojicom ne funkcionira. Lopta nam je jučer jedno tri puta prošla kroz sredinu gdje nije bilo nikoga.

Nemamo krila, nemamo brže igrače, nemamo okomite igrače, igramo opet na hrkljuš kao prethodnih godina, samo smo sad tri godine stariji i sporiji.

Jakić, Vlašić i Moro su igrači koji kao pokrivaju više pozicija, pa se zato zovu, a zapravo niti jedan ne daje ništa što je potrebno ovoj ekipi.

Nemam problem ako ne zove Belju ako mi pokaže koja mu je ideja sa Musom, kako će iskoristiti Matanovića (a ja mislim za razliku od većine foruma da je on dosta dobar i iskoristiv igrač). Nije pokazao ništa.

Već godinama imamo isti problem, spori smo, predvidljivi, fali nam brzih, okomitih igrača. Dalić je uspješno eliminirao ravno nula problema.
  • Crni86
    22k
    ma mislim da nije cudenje… barem kod mene. Vise neko razocaranje makar sam tocno znao kako ce to izgledat

Nadas se uvijek boljem i onda reality check.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.