• ZG plavi 01
    358
    a to sam ja davno rekao, ali ispada da se klubu jednostavno ne isplati otvarati jos cijelu jednu tribinu kad dolazi 7-8k ljudi koji svi stanu na sjever i zapad. Ali recimo protiv Celte je bilo sve puno, mogao se komotno i jug otvoriti. Ja osobno bih i protiv Rijeke i tovara otvarao jug (na drugim stadionima je gostujuci sektor odmah pored domacih), ali jasno je zakaj se to ne radi.
  • pešća
    1.5k
    I nije tu samo faktor protivnika nego i faktor termina. Mjesecima unaprijed se zna kad se igra zadnje kolo pa ljudi mogu otprilike planirat. Može se definirat otvorenje i recimo za početak sezone, međutim to je malo nezgodno jer je Zagreb u to vrijeme poluprazan a i mnogi su negdje na godišnjima. Nezgodno je stadion otvorit usred same sezone, i zbog organizacije i zbog godišnjaka. To mora bit ili početak ili kraj nečega (sezone/polusezone).
  • pjetlić
    365

Pa ok, al jednu polusezonu, za oprostaj, bi se dalo istrpit neki minusic, nostalgije radi. :grin:
  • Pacho
    18.2k
    Jel te profile vodi osoba s disleksijom ili im se ne da bacit oko i provjerit prije postanja? Valjda su 10+ puta ove sezone usrali imena i prezimena.
  • Masto
    1.5k
    Jel pročitaju prije nego sto stisnu objavi
  • Kepec
    10.1k
    Za ovo jučer se vrijedilo rodit. Ajme kakav dan.
  • rioda
    16.8k
    Ja sam baš htio pohvaliti ljude koji vode društvene mreže. 30-ak objava u 24 sata na raznim društvenim mrežama + storyji i sve ostalo, a znamo da samo par ljudi radi na tome :clap:
  • javolimtebejako
    5.3k
    kakva festa dame i gospodo. evo jedan video za zonu

https://streamable.com/uhgvi9
  • pjetlić
    365
    Hahaha, bogovi s kucice, nalozili vise gore nego moja pokojna baka cijelu zimu drva za pec :clap:
  • Bosskovitz
    21k
    Toliki ljudi su godinama bili u uvjerenju kako će Dinamo odlaskom kriminalne organizacija propasti, srozati se i pasti u prosječnost, u krug se lažući kako je Dinamo bio dobitnik takvog sustava, a ne njegova najveća žrtva.

Jučer je bila jedna od kulminacija ideje kako Dinamo može biti normalan, članski, građanski, purgerski klub. Kako društvene i vrijednosne pobjede do kojih smo došli ne znače sportske poraze, nego baš suprotno - one te sportske pobjede čine još većima, još snažnijima i još važnijima jer dopiru do većeg broja ljudi. Toliki su se nadali i vjerovali da ova priča neće uspjeti i baš zato je toliko važno da je uspjela: ne zbog njih, oni nisu toliko bitni, nego zbog novih generacija koje će odrastati uz klub s kojim se neće samo poistovjećivati nego će im on biti dokaz da poštenje, predanost, poniznost i rad donose rezultate.

Hvala svima, ovo je baš lijepo vrijeme za Dinamovke i Dinamovce. Za nekih 5 godina kad ćemo se, vjerujem, vratiti na novi i moderni Maksimir, imat ćemo ama baš sve kaj smo ikad sanjali, u kaj smo vjerovali i za kaj smo se borili.

To je jebeno predivna slika.
  • JMastermind
    1.6k
    jedino što je falilo je jedna osoba da vidi to sve. Ali vidio je, iz malo višlje perspektive. :smile:
  • Thor
    2.7k
    Kakav dan,vecer,noc,jutro...jucer,danas! Tek sad doso k sebi a i drugima :cool: kako je lijepo biti dinamovac :love: :victory:
  • Bosskovitz
    21k

Ne samo jedna, ali on pogotovo. Zato je na svima nama da pazimo na to kaj imamo i odgajamo nove generacije da rade isto. Nećemo ni mi biti zauvijek tu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.