• Pacho
    17.3k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dalic-otkrio-za-kim-zali-intrigira-me-zao-mi-je-sto-ga-nisam-uspio-ugurati-na-popis/2793535.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Raspravljalo se i o Luki Stojkoviću, koji je također imao odličnu završnicu sezone u Dinamu. "Luka zaista igra sjajno, pogotovo potkraj sezone, svojim asistencijama i golovima donio je Dinamu dvostruku krunu, kao i Beljo, i na tome im čestitam. Igrač je to koji ima velik potencijal, zaista me intrigira i malo mi je žao što ga nisam uspio ugurati na popis", priznao je Dalić.

"No, imamo izbor igrača koji su bili s nama dvije godine, gledam taj kontinuitet, to zajedništvo i ambijent koji je bio sjajan u Americi, i zato sam donio tu odluku. Ako Stojković ovako nastavi, on će uskoro biti vrlo blizu reprezentaciji."

Jadan dalibancic. Bas je htio, ali nazalost nije uspio.

"Sjajna statistika, Beljo je igrao zaista sjajno. I prije tri godine bio je u reprezentaciji, imao je dva nastupa koliko se sjećam. Ovaj put odlučio sam se za Musu i Matanovića ispred njega, imaju dobre sezone, igraju jako dobro u svojim klubovima", pojasnio je Dalić i dodao:

"Matanović je prvi strijelac kluba, igra finale Europske lige, igra Bundesligu. Musa ima 12 golova u 13 nastupa, isto jako dobro. Oba su bila sjajna na turneji u Americi, ali su nakon toga bili još bolji u ova tri mjeseca nakon tog popisa. Oni su dobili prednost pred njim."
  • Crni86
    21.7k
    zaista me intrigira i malo mi je žao što ga nisam uspio ugurati na popisPacho

:vomit:

Tko ovo pusi…. Trebas UGURAT na popis igraca koji je u 2026. u top 5 napadaca europe….
  • Jurki
    24.8k
    "No, imamo izbor igrača koji su bili s nama dvije godine, gledam taj kontinuitet, to zajedništvo i ambijent koji je bio sjajan u AmericiPacho

Ova izjava mi je u rangu srednjoskolske ekskurzije koja se nalokala na izletu i razbila 3 birtije onak usput.
    Cudi me da na popisu nije Jelena Toth kao glavna maserka izbornika.

što ga nisam uspio uguratiPacho

Bitno da je ugurao Jeleni Toth.

Kakve taj izjave daje..
  • Nemrem igra Dinamo
    5.7k
    Ali #family brate Jurki, kak to ne kužiš?

Meni je veće iznenađenje da Silić nije niti na pretpozivu...
  • Droljo
    27.8k
    Dalić je smeće sakriveno iza rezultata repke i obitelji te vjere. Bespravni graditelj. Šta si retardiran?! Imaš milijune i teško ti je vikendicu po zakonu napraviti. Točno mi je zgadio repku. Nek si jebe mater (a ne samo onu gospodičnu sa kojom širi familiju) i ispričavam se na slabom intenzitetu, zaslužuje i jače.
  • ZG plavi 01
    251
    zamisli uopce sklop u glavi da ides dat picke Dalicu, ta isto nije cista u glavi
  • Mali Zeus
    21k
    ↪Jurki zamisli uopce sklop u glavi da ides dat picke Dalicu, ta isto nije cista u glaviZG plavi 01

Ma ne dat jednom pičke, nego 10 godina.
  • Mali Zeus
    21k
    Dalić je smeće sakriveno iza rezultata repke i obitelji te vjere. Bespravni graditelj. Šta si retardiran?! Imaš milijune i teško ti je vikendicu po zakonu napraviti. Točno mi je zgadio repku. Nek si jebe mater (a ne samo onu gospodičnu sa kojom širi familiju) i ispričavam se na slabom intenzitetu, zaslužuje i jače.Droljo

Repka je nažalost već odavno ogledalo i stanja u zemlji i vladajuće stranke. Propagiraju obitelj i zajedništvo, a krše zakon, karaju okolo, rade djecu ljubavnicama i sve u svemu su hrpa odvratnih licemjera koji drugima kenjaju jesu li pravi navijači repke ili ne.
  • Jurki
    24.8k
    Repka je nažalost već odavno ogledalo i stanja u zemljiMali Zeus

Potpis.

I onda stave cijenu karata za prijateljsku utakmicu protiv Slovenije
    Zapad: 50 eur
    Istok: 40 eur
    Jug: 20 eur
    Svako ko je jedanput bil u Varazdinu na utakmici zna kakav je komfor na stadionu.
    Na jugu se nemres ni popisat ko covjek.
    Znam da to nema veze s momcadi i izbornikom, ali sve je to ista kuca ista septicka jama puna govana koja obicnim ljudima guli kozu, a svojim prijateljima dijele karte šakom i kapom.
    Nije im badava slogan #thefamily
  • Mali Zeus
    21k
    Znam da to nema veze s momcadi i izbornikom, ali sve je to ista kuca ista septicka jama puna govana koja obicnim ljudima guli kozu, a svojim prijateljima dijele karte šakom i kapom.Jurki

Tako je. Repka je odavno otuđena i sve je gore i gore. Ajd bar su sad stavili satnicu kad kreće prodaja iako će ionako to nestati u pet minuta. Prije bi stavili dan prodaje, ali ne i satnicu, lopovi.
  • Ludovic IX
    11.5k
    reprezentacija više nije narodna. za nas je TV i ako je SP u nekoj pripizdini pa da malo ljudi se javi pa dobiješ karte i potrošiš budzet za dva ljetovanja sa obitelji za 6 dana u USA..

kad igramo doma, stave 15-20% ulaznica u slobodnu prodaju a ostalo tko zna gdje završi (znam, bio na škotskoj pa čuo ko je pored mene).

forsira se taj "family" ali ispada da je to stvarno samo njihova family koja je namjenjena da njih uveseljava i njima donosi pare.. jebote, prepisali su domaću zadaću od glave
  • Paggini
    83.5k
    Samo klobuk na glavu, dres s dhgatea i zaprešić boysi na repeatu
  • Mali Zeus
    21k
    Samo klobuk na glavu, dres s dhgatea i zaprešić boysi na repeatuPaggini

eeej, kaj fali dresu s dhgatea??
  • GOAT
    7.2k
    Samo klobuk na glavu, dres s dhgatea i zaprešić boysi na repeatuPaggini

i opet i opet
  • NerminB