• Mali Zeus
    21.8k
    Samo klobuk na glavu, dres s dhgatea i zaprešić boysi na repeatuPaggini

eeej, kaj fali dresu s dhgatea??
  • GOAT
    8.8k

i opet i opet
  • NerminB
    1.7k
    teski sto bi se reklo cringe
  • emilperska
    17.3k
    Za nekog od 111 nastupa i 13 godina kontinuiteta, malo je to mesa svakako..

Ali da bi i Tuchel, Pep, Dalčić i Čačić baš svi bili debili što ga guraju ili su ga gurali, teško..
  • KtcGoat
    6.8k

I kotlovina, udri.
  • Paggini
    91.5k
    I kotlovina, udri.KtcGoat

I "ovi dečki su heroji kako ginu na terenu, tako se gine za HRVATSKU, nije bitno tko je dinamovac ili hajdukovac kad igra HRVATSKA" postovi
  • rioda
    17.4k
    forsira se taj "family" ali ispada da je to stvarno samo njihova family koja je namjenjena da njih uveseljava i njima donosi pare.. jebote, prepisali su domaću zadaću od glaveLudovic IX

To je za Tuđmanovih 200 obitelji :lol:
  • KtcGoat
    6.8k
    I "ovi dečki su heroji kako ginu na terenu, tako se gine za HRVATSKU" postoviPaggini

Ivanka(53) na fejsu
  • Jurki
    26.8k
    Kovacicu je mjesto u reprezentaciji, ali Kovacicu koji je zdrav i u formi.
  • Mali Zeus
    21.8k
    uvjek gledam kad igra naša hrvacka,,,naši su najboljiji,,,volim izbornika daliča jer je drugi na svjetu bijo,,, a vi svi koji pljuete po njemu volte srbe i komuniste
  • KtcGoat
    6.8k
    Ak napises nesto protiv dode ti Keleminec pred stan sa zvucnikom
  • badjibadara
    10.2k
    volim izbornika daliča jer je drugi na svjetu bioMali Zeus

BIJO
  • Frizura Robija M
    657
    Nije popularno, al Kovačić ima jako puno skrivanja i nedorečenosti u reprezentaciji u odnosu na staž u njoj. Svi znamo zašto je tu no puni potencijal u kontinuitetu, da preuzme konce i odgovornost još čekamo... ili čeka da Modrić ode pa da izađe iz njegove sjene ili mu ovako jednostavno odgovara pa to zapravo ni nema u sebi.
  • Mr Anderson
    20.7k
    Ne sjećam se više gdje sam čuo/pročitao priču nekog lika koji se bavi građevinom i prodaje stanove. Priča ide da mu se javio Dalić da je zainteresiran za stan, pa je ovaj sav uzbuđen spustio iznos "našem izborniku" na neku razinu 'nabavne' cijene, a da je nakon par mjeseci je Dalić prodao stan po tržišnoj cijeni :lol: Je li istina ili ne, ne znamrioda

Ja sam to bio ovdje prenio jer sam tu priču čuo iz prve ruke. Pa ako laže čovjek, lažem i ja.
  • Crni72
    226
    Kovačić je zadnjih x godina u kontinuitetu najbolji naš igrač. Igra u top klubovima i to na vrh razini.
    Zanimljivo ali uvijek se nađe masa likova koji ga prozivaju da se skriva i nije konkretan. Vjerovatno im je bolji debeloguzi Niksi Vlašić ili Super mario Pašalić ?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.