• Droljo
    27.5k
    Sad će naši bekovi osjetiti punu snagu dinamovog istoka. Napokon!
    Ma da istok bude navijao sa jugom 90 minuta. Ne brinem se ja za to...
  • CISCO
    589

Čale i Polovanec se ne bi složili s tobom. :rofl:
  • Mali Zeus
    20.6k
    ↪Mali Zeus Da se ovo nije smjelo dogoditi bez obzira na manjkavosti Maksimira i da će za ovo netko odgovarati jer ovo nije prvi put da oni rade cirkus na Maksimiru i to očito vrlo jednostavno. Uostalom ovo je baš veliki sigurnosni propust. Bolje da je šutio nego tu praktički pokušavao opravdavat ogroman sigurnosni propust i već konstantno infiltriranje tovarskih beograđana bez obzira na infrastrukturno stanje Maksimira.Dinamo-SB

Aha, znači zato jer to nije rekao to znači da ništa od tog ne stoji? Ok. Jesi baš slušao razgovor ili ovo sve pišeš na temelju upisa ovod?
  • Mali Zeus
    20.6k
    Hrvoje Čale na aparatima, Goda nadam se da je spremanPaggini

Ne znam jedino hoće li Goda moći podnijeti topovske tak blizu.
  • Dinamo-SB
    1.3k

a mislim kaj je mogao reći osim tog.Mali Zeus

Samo se referiram na ono što si ti napisao pa evo tvoj quote gore.
  • Mali Zeus
    20.6k
    kaze naukovic sad na hr2 da će bbb na jug na kranjči, po meni kriva odluka al jbgPaulie

A mislim, dio bbb-a će i na istok, hoću reći nije sad da je to tak strogo odijeljeno, bbb na jednu, svi ostali na drugu, glavna navijačka će biti jug, al sjetimo se svi starog istoka i kaj je on značio.
  • Mali Zeus
    20.6k
    Samo se referiram na ono što si ti napisao pa evo tvoj qoute gore.Dinamo-SB

Ok onda. Naravno da je to sigurnosti propust teški, misliš da to Nauković ne zna? Uostalom možda je to i rekao jer i ja se referiram na to kaj piše ovdje, nisam slušao. Nije potrebno uostalom da se sve doslovno kaže.
  • Ivan0302
    1.6k
    Znači mjenjamo svoje pjesme

Jug pjeva graduu najljepšu baladuuu ili luduje jug idem svugdje za tobomm
  • KtcGoat
    4.6k
    U dobru i zlu jug je uvijek tu!
  • Mr Anderson
    19k
    Ovo za jug je očekivana odluka. Navijačka tribina treba biti najjeftinija tribina i nekak je logično da bude iza gola, a i da bude na suprotnoj strani od gostujuće. Grupa bude rasprodala godišnje za jug (ak se ne varam to je više od 1.900), ostali mogu na istok bliže jugu.
  • NitkoBitan
    36.5k
    Grupa bude rasprodala godišnje za jug (ak se ne varam to je više od 1.900)Mr Anderson

A ostali nek se jebu. Ne funkcionira to tak.

Mislim da bi najbolje prijelazno rjesenje bilo da grupa ide na istok do kraja tekuce (iduce) sezone a onda od nove na jug jer sada godisnjih za sjever ima vise nego kaj je kapacitet juga.

Uostalom ni ne smije cijeli kapacitet otic u godisnjima jer treba izac u susret i onima "sa strane" i onima koji jednostavno ne mogu na svaku. Bilo bi dobro da karte za jug idu i preko udruge a ne samo preko kluba. Ali otom potom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet