• NORTE
    24.6k
    Jučer je u prodaju pušten i kavez (B4), a pošto Rijeka nije rasprodala ni B1 mislim da je gostujući kavez prilika svim dinamovcima koji nemaju ulaznicu za finale da si ju nabave.

https://hns.ulaznice.hr/event/14/420/49/QPGQ63
    NORTE

Nk Rijeka objavila da su ulaznice u prodaji danas do 18 sati.

Prodaja ulaznica za finale SuperSport Hrvatskog kupa između Rijeke i Dinama na Opus Areni traje do večeras (ponedjeljak, 11. svibnja) do 18:00 sati

Osiguraj svoje mjesto i kupi ulaznicu putem poveznice:
    https://tinyurl.com/5n68k9ru
  • Droljo
    28.3k
    Nauković upravo na HR2 (radio)
  • Keyser Soze
    19.4k
    Nisu mu baš ohrabrujuće riječi. Rekao je da se previše bruji oko cijele situacije i da na Maksimir može ući bilo tko na više strana i da je to teško kontrolirati.
  • don
    19.9k
    SubMali Zeus

odakle info? Nigdi još nije službeno objavljeno iako će najvjerovatnije i biti subota.
  • Gemišt86
    450

Mislim da je to bio odgovor da lobiramo za subotu na upis prije
  • BlueVelvet
    371

pa to je nazalost istina, stadion je takvo govno da preskocis jedno mini ogradu i doslovno si na terenu.
    ne znam kako funkcioniraju kamere ali rupcage su doslovno na svakom spajanju tribina, odvojeno nije nicime...
  • Keyser Soze
    19.4k
    Rekao je da ovo nece biti moguće na Kranjči, bar nešto
  • Orc123
    15.9k
    Proslava ispod zapada ili na trgu, sasvim svejedno ali onaj put od Maksimira do trga ne moze nitko zamijeniti. Onaj ugođaj samim igracima koji putuju sa busom i kojeg prati rulja....realno, to je dozivljaj i za navijace i za igrace.
  • Mali Zeus
    21.3k
    ↪Droljo Nisu mu baš ohrabrujuće riječi. Rekao je da se previše bruji oko cijele situacije i da na Maksimir može ući bilo tko na više strana i da je to teško kontrolirati.Keyser Soze

a mislim kaj je mogao reći osim tog.
  • Paulie
    1.3k
    kaze naukovic sad na hr2 da će bbb na jug na kranjči, po meni kriva odluka al jbg
  • Paggini
    85.8k
    Ali u drugim vijestima, vratit će se istok nakon 7 godina :love: :love: :love:

Hrvoje Čale na aparatima, Goda nadam se da je spreman
  • Dinamo-SB
    1.4k
    Pa i ne slažem se baš da to služi kao valjan argument za ovo što se dogodilo. Ti problemi postoje, ali realno imaš 2 utakmice godišnje sa FK Partizan Split gdje su ovakve stvari nedopustive i gdje trebaš imat maksimalan fokus. Nije da protiv Vukovara ti moraš ekstremno pazit. Nažalost splitski grobari očito rade i sa redarima i sa policijom. Vjerujem da je i to što Lokomotiva igra na Maksimiru sigurno isto puno doprinjelo da bolje skeniraju situaciju oko Maksimira i imaju bolji pristup.
  • crophantom
    4.6k
    ja sam egoistično đubre pa su mi BBB super vijest na jugu, jer znači da mogu napokon na istok!
    Išto sam sa sjevera u "bojkot", pa kad sam se vratio već je istok bio van funkcije.
  • Dinamo-SB
    1.4k
    Da se ovo nije smjelo dogoditi bez obzira na manjkavosti Maksimira i da će za ovo netko odgovarati jer ovo nije prvi put da oni rade cirkus na Maksimiru i to očito vrlo jednostavno. Uostalom ovo je baš veliki sigurnosni propust. Bolje da je šutio nego tu praktički pokušavao opravdavat ogroman sigurnosni propust i već konstantno infiltriranje tovarskih beograđana bez obzira na infrastrukturno stanje Maksimira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.