• Droljo
    28.3k
    Sad će naši bekovi osjetiti punu snagu dinamovog istoka. Napokon!
    Ma da istok bude navijao sa jugom 90 minuta. Ne brinem se ja za to...
  • CISCO
    601

Čale i Polovanec se ne bi složili s tobom. :rofl:
  • Mali Zeus
    21.3k
    ↪Mali Zeus Da se ovo nije smjelo dogoditi bez obzira na manjkavosti Maksimira i da će za ovo netko odgovarati jer ovo nije prvi put da oni rade cirkus na Maksimiru i to očito vrlo jednostavno. Uostalom ovo je baš veliki sigurnosni propust. Bolje da je šutio nego tu praktički pokušavao opravdavat ogroman sigurnosni propust i već konstantno infiltriranje tovarskih beograđana bez obzira na infrastrukturno stanje Maksimira.Dinamo-SB

Aha, znači zato jer to nije rekao to znači da ništa od tog ne stoji? Ok. Jesi baš slušao razgovor ili ovo sve pišeš na temelju upisa ovod?
  • Mali Zeus
    21.3k
    Hrvoje Čale na aparatima, Goda nadam se da je spremanPaggini

Ne znam jedino hoće li Goda moći podnijeti topovske tak blizu.
  • Dinamo-SB
    1.4k

a mislim kaj je mogao reći osim tog.Mali Zeus

Samo se referiram na ono što si ti napisao pa evo tvoj quote gore.
  • Mali Zeus
    21.3k
    kaze naukovic sad na hr2 da će bbb na jug na kranjči, po meni kriva odluka al jbgPaulie

A mislim, dio bbb-a će i na istok, hoću reći nije sad da je to tak strogo odijeljeno, bbb na jednu, svi ostali na drugu, glavna navijačka će biti jug, al sjetimo se svi starog istoka i kaj je on značio.
  • Mali Zeus
    21.3k
    Samo se referiram na ono što si ti napisao pa evo tvoj qoute gore.Dinamo-SB

Ok onda. Naravno da je to sigurnosti propust teški, misliš da to Nauković ne zna? Uostalom možda je to i rekao jer i ja se referiram na to kaj piše ovdje, nisam slušao. Nije potrebno uostalom da se sve doslovno kaže.
  • Ivan0302
    1.7k
    Znači mjenjamo svoje pjesme

Jug pjeva graduu najljepšu baladuuu ili luduje jug idem svugdje za tobomm
  • KtcGoat
    5.3k
    U dobru i zlu jug je uvijek tu!
  • Mr Anderson
    19.4k
    Ovo za jug je očekivana odluka. Navijačka tribina treba biti najjeftinija tribina i nekak je logično da bude iza gola, a i da bude na suprotnoj strani od gostujuće. Grupa bude rasprodala godišnje za jug (ak se ne varam to je više od 1.900), ostali mogu na istok bliže jugu.
  • NitkoBitan
    36.8k
    Grupa bude rasprodala godišnje za jug (ak se ne varam to je više od 1.900)Mr Anderson

A ostali nek se jebu. Ne funkcionira to tak.

Mislim da bi najbolje prijelazno rjesenje bilo da grupa ide na istok do kraja tekuce (iduce) sezone a onda od nove na jug jer sada godisnjih za sjever ima vise nego kaj je kapacitet juga.

Uostalom ni ne smije cijeli kapacitet otic u godisnjima jer treba izac u susret i onima "sa strane" i onima koji jednostavno ne mogu na svaku. Bilo bi dobro da karte za jug idu i preko udruge a ne samo preko kluba. Ali otom potom.
  • njurci10
    583
    budi realan, pa uracunaj da puno ljudi sa istoka ima godišnje za sjever.
  • pešća
    1.5k
    Malo se išlo na štetu grupi jer je jug stvarno mala tribina ali istok mora maksimalno nadomjestit tu žrtvu. Na tribini samo stajanje i treba zajebat mjesta na karti, nek bude tko gdje želi i tko prije dođe, slično kao na futsalu.

Kome se sjedi na svom mjestu i ne navija imat će premium iskustvo na zapadu, kapacitet je ionako siromašan i bolje da na stadionu budu oni kojima se navija, a ne kokičari.

Imamo priliku napravit navijačko grotlo ali postoji i šansa da se cijeli stadion osim navijačke tribine umrtvi kao Opus Arena kad igra Osijek, jbg vidjet ćemo u kojem će nas smjeru prividni komfor odnijet.
  • Medvedgrad
    877
    Da je jug stajanje kapacitet bi bio oko 3000 umjesto 1900.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.