• Dzoni
    5.1k
    Tog će uvijek biti, najčešće radi toga što su ti igrači dobri protiv Dinama ili loši za Dinamo, a ne nužno jer su ti ljudi rasisti
  • Zoran
    572

Nazivam ga frajlicom jer tak igra. Da se bori nakon izgubljene lopte, da uklizava, da ulazi u duele itd sigurno ga nebi tak nazival. I meni je pun kurac takvih “navijaca” kao što si ti koji ne razmisljaju svojom glavom, vec oni kaj im novinari napišeju. Mali je dobio pun kur.. minuta i nista nije napravio i kaj bi ga sad trebo tapšati po leđima. U čemu je imao elitne brojke u HNL-u? Ajd nebudi smješan.
  • Jos-Optimus
    10.2k
    istina, ali ovdje se tresao Maksimir jer nas je šupak izmasakrirao. Prvo je tamo faulirao Ladaru za gol, a onda u Maksimiru simulirao penal i crveni, ubio nas. Nisam znao šta radim, bio sam klinac, ali sam hukao kao veliki :)
  • ZG plavi 01
    122
    Ako sam dobro izracunao, mi postajemo prvaci nakon Gorice ako ostane sve kao sad te nam tovari dolaze kolo iza na Maksimir cestitat na tituli
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k

i asistiral Ketsbai za kraj :cry:

Meni osobno dinamova tekma s najboljom atmosferom na Maxu, sinergija tribina, spontano navijanje sa svih strana, kolektivno ludilo i kolektivna patnja
  • blue heart 72
    3.3k
    A tek tekma protiv Grasshoppersa u Zürichu i scene sa Ahinfulom
  • Jos-Optimus
    10.2k
    apsolutno, kakva ludnica kad je Cvita zabio za 2-1, ajme meni, neopisivo
  • rokikaciga
    13.2k
    U čemu je imao elitne brojke u HNL-u? Ajd nebudi smješan.Zoran

Driblinzi i centaršutevi. Ali dobro, za to treba malo vise "nosa" nego birtijaska pljuvacina nasih igraca. A ovo za novinare ću se samo nasmijati jer sam tu x pita proturiječio svojim mišljenjem i forumašima i novinarima. Al ajde, ti samo pljuj klince i budi "navijač" koji će vređat doslovno djecu.
  • serbus
    6k
    Legende Dinama i hrvatske reprezentacije sastale su se na Klinčeku u revijalnoj utakmici povodom sjećanja na tragično preminulog Nikolu Pokrivača. Podsjetimo, legendarni "vatreni" poginuo je 18. travnja 2025. u prometnoj nesreći.

I super ideja samo mene zanima tko zove u ekipu mamićevca i još gore čovjeka koji ode u zvezdu Ibaneza ? Kaj je to legenda dinama ? Tko šalje te pozive?
  • Zoran
    572

Gospon Bara, ja nikoga ne plujem nego tvrdim da je mali forsiran višom silom, a da ujedno pritom nije ništa pokazao. Centaršutevi su mu posebno opasni, iz svakog drugog je protivnik imal kontru ili polukontru.
  • rokikaciga
    13.2k
    Pa napisao sam ti onda hrackasu, ako vec moras vredat nekog onda vredaj Baru, Marica, Bobana ili Kovu koji su forsirali malog, dali mu taj ugovor, na silu ga stavljali da uzmu pare Barci a ne 17godisnjaka koji se trudi maksimalno, ne radi problemeu svlacionici dapace je jako pozitivan duh svlacionice. Bas si birtijaski tip navijaca. Varela ima skoro pa najvisi postotak centarsuteva u HNL. A ti svoje zakljucke prosipaj kolegama koji se kurca ne razumiju u nogomet kao i ti.
    Uostalom napisao si "nikog ne pljujem" a za malog si napisao prevarela i da je frajlica jer mu se neda igrat za juniore. Kakve ti fantazije imas da mi je znat :lol:
  • Ritam Ulice
    2.9k
    ocito netko tko ne razmislja ili ga jednostavno boli k
  • Krizy
    71k
    Da je došao Jagušić možda Stojković ne bi eksplodirao.
    Mi smo ok, a Jagušić mi je nebitan u ovome trenutku.

Sretno mu u svakom slučaju.
  • NORTE
    23.7k
    Bennacer ni na klupi protiv Rijeke, kakav raspad karijere za ovog momka od 28 godina.
    Volio bih stvarno da zaigra još dosta za nas do kraja sezone u ovih sedam tekmi.

Na SP praktički sigurno ide, a što će bit poslije ne zna nitko živ.
    Kako god, za nas je i ovakav nikakav preskup makar i bez ikakve odštete.
  • NORTE
    23.7k
    Beljo u sezoni 2025/26
    41 nastup 35 golova

23 gola u zadnja tri mjeseca.

24 godine ima, ljevonogi špic visine 195 cm.
    Apsolutni monstrum kojeg sada prati jako puno velikih klubova iz zapadne Europe (ali ne i zlatko).

Za usporedbu:
    Matanović u seniorskoj klupskoj karijeri u šest sezona u 154 nastupa zabio ukupno 31 gol, većinu u drugoj ligi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet