• emilperska
    15.4k

O jbt Done. Daj citaj post hahaha..

Gore su naveli da je Varela jos dijete i da treba uzet u obzir isto kad ga par ljudi ovdje napada vrijeđa.

Ja sam napisao da se slažem, ali da smo to s maloljetnicima ionako prešli kad smo lani imali hajku na Mikića pa su se ovdje dijelile njegove slike itd. Mislio sam na privatnost i to.
    Kog boli kurac ako ode jednom u McD s materom.
  • don
    19.4k
    Mislim da je tad cak jos imao 17 godina :lol:
    Ne znam zas se ti isti ljudi ne zgrazaju jer decki u svlacionici imaju coca colu na stoli i to ono pakiranje od 20 limenki?
    rokikaciga

zajedno sa 20 pizza, ali ajde one se sa razlogom jedu posli utakmica.

ma dobro svejedno, bilo je rasprava u vezi igrača i junk fooda pa se odnosi na sve to.
  • Jurki
    24.4k
    Varela je u 4 mjeseca 2025. primio 180kemilperska

To mu sigurno nije placa. To bi ispalo 540 keka godisnje kaj nemaju malo jaci igraci a ne dečec kaj mora jos u juniorima igrati i puno pure jesti.
    Decec je dobil naknadu za potpis i zato je cifra tolka.
  • Tvrdica McTvrdi
    5k
    Na Poljudu je bio plakat "maksimirski zoo". Mi nikad takvi nismo bili niti je tog bilo.emilperska

Ja nisam bio, ali od starog sam čuo kak je izgledala tekma protiv Newcastle... nismo mi ta say no to racism spika
  • emilperska
    15.4k

Ne znam. Nismo unutra pa ne znamo ni ti ni ja. Imamo samo ovo na FINAi i imat cemo za godinu dana punu sliku.

Zvoni mi kao da se pricalo da igra za bagatelu. Ovo nije bagatela kako god.
  • Jurki
    24.4k
    ne znamo tocno, al je tu velika vecina od tih 180 keka naknada za potpis
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Tuzno je to sto bi dobar dio ljudi ovde htio da Varela neuspije samo da se mogu rec e jesam vam reka, bara bla bla
  • promatrac67
    71

Pricamo o nedavno navrsenom 17godisnjaku kojeg pljuju "navijaci" kluba i jebu mu mater jer mali, pazi, drznuo se i zaradjivat novac u klubu kao sto je Dinamo.
    Mogu li se ljudi staviti u retrospektivu i pitati se sto su radili sa 17 godina u svome zivotu?
    Da li su svaki svoj dan bili savrseni samo pred svojim krugom ljudi, a ne navijackoj bazi od 1 mil+ ...
    Stvarno se zapitam dal ljudi razmisle dvaput prije nego krenu s pljuvacinom ne samo po Vareli, nego i po ostaloj djeci koja prezentiraju klub ...
  • Jurki
    24.4k
    ja bi htel da je "Varela" svake godine, da svake godine ukrademo nekog top talenta ovim bogatunima.. ko ih jebe.
    Varela nije za seniore, dečecu fali misica. A kaj bu od njega, ne znamo.
    Da ima Hr putovicu, mislim da se nebi kenjalo tolko.
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Ma momak radi najpostenije, ne pravi probleme. To sto je velik talent pa ima jakog menadzera koji zna pravit probleme to njemu na dusu ne malom. Mali daje sve od sebe, to trenutno nije dovoljno ali suti i radi. Ako se fizicki razvije pravilno kroz sezonu dvije bit ce top.
    Ako je Bara uspio izvuc dobar ugovor za malog nema varela veze s tim. Nece on doc i rec puno ste mi dali odvadite malo. A isto tako Bara radi svoj posa, njegovo je se ciganit i gurat malog da igra, zato je valjda jedan od najboljih na svijetu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet