• Dzoni
    5k
    Tog će uvijek biti, najčešće radi toga što su ti igrači dobri protiv Dinama ili loši za Dinamo, a ne nužno jer su ti ljudi rasisti
  • Zoran
    571

Nazivam ga frajlicom jer tak igra. Da se bori nakon izgubljene lopte, da uklizava, da ulazi u duele itd sigurno ga nebi tak nazival. I meni je pun kurac takvih “navijaca” kao što si ti koji ne razmisljaju svojom glavom, vec oni kaj im novinari napišeju. Mali je dobio pun kur.. minuta i nista nije napravio i kaj bi ga sad trebo tapšati po leđima. U čemu je imao elitne brojke u HNL-u? Ajd nebudi smješan.
  • Jos-Optimus
    10.2k
    istina, ali ovdje se tresao Maksimir jer nas je šupak izmasakrirao. Prvo je tamo faulirao Ladaru za gol, a onda u Maksimiru simulirao penal i crveni, ubio nas. Nisam znao šta radim, bio sam klinac, ali sam hukao kao veliki :)
  • ZG plavi 01
    122
    Ako sam dobro izracunao, mi postajemo prvaci nakon Gorice ako ostane sve kao sad te nam tovari dolaze kolo iza na Maksimir cestitat na tituli
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k

i asistiral Ketsbai za kraj :cry:

Meni osobno dinamova tekma s najboljom atmosferom na Maxu, sinergija tribina, spontano navijanje sa svih strana, kolektivno ludilo i kolektivna patnja
  • blue heart 72
    3.3k
    A tek tekma protiv Grasshoppersa u Zürichu i scene sa Ahinfulom
  • Jos-Optimus
    10.2k
    apsolutno, kakva ludnica kad je Cvita zabio za 2-1, ajme meni, neopisivo
  • rokikaciga
    13.2k
    U čemu je imao elitne brojke u HNL-u? Ajd nebudi smješan.Zoran

Driblinzi i centaršutevi. Ali dobro, za to treba malo vise "nosa" nego birtijaska pljuvacina nasih igraca. A ovo za novinare ću se samo nasmijati jer sam tu x pita proturiječio svojim mišljenjem i forumašima i novinarima. Al ajde, ti samo pljuj klince i budi "navijač" koji će vređat doslovno djecu.
  • serbus
    6k
    Legende Dinama i hrvatske reprezentacije sastale su se na Klinčeku u revijalnoj utakmici povodom sjećanja na tragično preminulog Nikolu Pokrivača. Podsjetimo, legendarni "vatreni" poginuo je 18. travnja 2025. u prometnoj nesreći.

I super ideja samo mene zanima tko zove u ekipu mamićevca i još gore čovjeka koji ode u zvezdu Ibaneza ? Kaj je to legenda dinama ? Tko šalje te pozive?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet