• ShanKu
    2.1k
    Skroz druga tema...

Messenger-creation-49806-B3-C-7909-4-F9-A-B057-8-F24140-D8-F78.png
    Iz koje godine je ovaj šal?
  • NORTE
    23.7k
    Mene zanima jel moze klub u dogovoru s holdingom/ zetom dogovoriti da puste promet tramvajima maksimirskom nakon tekme? Zbog cega je blokiran tramvajski promet umjesto da puste 7-8 tramvaja iz dubrave da rasterete guzvu?
    Parkinga znamo da nemamo, potencira se dolazak na tekmu javnim gradskim prijevozom, i onda ga blokiras za odlazak s tekme?
    reziser
    :up:
  • Zagreb1992
    3.4k

Policija tu igra glavnu ulogu
  • Zoran
    571
    Kaj se događa sa Prevarelom? Jucer nije bio u zapisniku, a niti danas ne igra za juniore!. U Europi smo morali trpjeti radi njega, a frajlici se možda ne igra za juniore više? Za seniore jos nije.
  • rokikaciga
    13.1k
    Kaj se tak prica o decku od 17 godina koji ne radi probleme, trudi se, uvijek daje sve od sebe? Sram te bilo.

Da se razumijemo ne pricamo ovdje o njegovim igrama.
  • Zoran
    571
    Pa mene samo zanimaju njegove igre! A tu mi se i nije dokazao, a ocito je da ga se forsiralo!. Ima u skoli jos deckiju od 17 godina koji isto ne rade probleme pa nisu niti priliku dobili, a ovaj svaki puta kada je dobio priliku nije pokazao bas nista. Oprostite gospon Bara ak sam uvrijedio vas ili vaseg igraca od 50 milijona.
  • Kepec
    9.6k
    po meni bi bilo bolje da se na tih 30-45 min dok se ljudi raziđu zatvori za automobile križanje Maksimirske i Svetica, a to kaj kažeš puste tramvaji. Pogotovo na utakmicama gdje je više od 10 000 ljudi kao jučer jer kad svi krenu na crveno samo se napravi zastoj, a ovak se tih pol sata ljude šalje okolo. Uostalom Rebro je u blizini, hitne stalno prolaze i onda kada je onakav čep nema šanse da prođu do bolnice.
  • Papastrumf
    22.3k

Tako je. Policija je ta koja otvara ili zatvara promet nakon sto im organizator prijavi javno okupljanje.
  • rokikaciga
    13.1k
    I zasto ga nazivas frajlicom i pogrdnim imenima? Jel se tako navija za igrace svog kluba? Pun mi je kurac vas toksicnih "navijaca" koji vredate igrace svojih klubova, a igraci nit pokazuju nepostovanje niti bolikurcinu na terenu. Je li on kriv sto ga Bara, Boban i Kova gurali u Europi da se uzmu milijuni od Barce a decko je ocigledno za Dinamo 2 u ovom trenutku? Uostalom, decko nije toliko kriminalan bio, dapace u nekim segmentima je imao elitne brojke u HNL ali mu fali misica da to sve poveze.
  • Bosskovitz
    20.7k
    Varela je jučer s Torrenteom sjedio iza klupe, skakao na golove, ljutio se na sudačke odluke i pratio sve s maksimalnim angažmanom. O nogometu neću (iako bi trebalo dvaput razmisliti kad se vrijeđaju klinci od 16-17-18 godina u seniorskoj konkurenciji), ali nema nikakvog povoda da ga se vrijeđa na karakternoj bazi.
  • emilperska
    15.4k
    Varela je u 4 mjeseca 2025. primio 180k + EUR. Tocnije toliko je kostao nas.
    Osim ako nema nekog bonusa koji nije javno komuniciran i za kojeg se ne zna, a isplaćen je, projicirano na cijelu godinu to je 600k EUR za kadeta koji nije ni najbolji kad igra s juniorima. To bi bila jedna od jacih placa.
    Normalno da ljudi analiziraju, promatraju i propitkuju novo Barrino čedo koje je po svemu sudeći lošije od Horvata za par koplji, a uzeo mu je minute i nastupe i sve.

Maloljetnike pogotovo ne smijemo vrijeđat i to stoji. Ali tu je granica pređena jos lani dok je u centru pozornosti bio Mikić pa se malog slikalo po McDonaldsu.
  • rokikaciga
    13.1k
    Nije da se ne slazem, ali nazivati ga pogrdnim imenima i vredati je degutantno. Nije si sam dao ugovor. Nek se pljuju (odrasli) ljudi koji su mu dali ugovor, priliku i minute i na kraju krajeva dogovorili ovaj sumnjivi transfer...ak se vec mora netko pljuvat jer mali igra.
  • emilperska
    15.4k

Nisam ni vidio taj post niti sam ga ja vrijeđao. Napisao sam u donjem dijelu što mislim o vrijeđanju maloljetnika. Nazalost, to nije novo. Vidjeli smo lani slike Mikića što i kako jede u McDu s majkom.
    Ako ga je kolega vrijeđao, nek ga baniraju. Tolerancija u Dinamu na rasizam je 0 i tako treba biti.

Ja se referiram na financijski i igrački dio. Meni kao članu najbitniji.
  • rokikaciga
    13.1k
    Ma krivo sam se izrazio, vec sam prepravio taj dio teksta. Oprosti ak je krivo shvaceno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet