• NitkoBitan
    36.2k
    mi smo smjesteni na sjeveru gdje je kohorta inacepetkove škarice

Kohorta je na jugu.

3400 karata svakom klubu idepetkove škarice

Btw. otkud ti uopce informacija?
  • NKDZ86
    8k
    armadi dovoljan gostujući kavez, njihovi simpići pokraj njih na sjeveru, mi na jugu i okolo i to je to
  • petkove škarice
    183
    pardon krivo sam napisao taj dio za tribinu, bit cemo smjesteni na jugu gdje je kohorta

info sam dobio od nekog ko je blizak prvoj ekipi ajmo rec
  • pešća
    1.3k
    Fiumanima će definitivno biti i više nego dovoljno tih 3 i nešto tisuće ulaznica koje bu dobili, dapače bio bih iznenađen kad bi ih rasprodali sve. Za naš kontigent se ne brinem, a neutralni dio trebaju zgrabit naši plavi Slavonci jer interes postoji i od mađarona koji gaje više simpatija prema Rijeci nego nama. Njima se gleda dobar nogomet u gradu koji nemaju prilike vidjet baš tako često haha.
  • VolimDinamoOo
    338
    Sad kad sam procitao da je Matkovic ozlijedjen, palo mi je nesto na pamet.. ove sezone Dinamo bas slabo ozlijedjenih ima, a prosle sezone je bio kompletni kaos... a stalno istih 14,15 igraca igraju, kud europske, kud prvenstvo... sto se promijenilo u odnosu na proslu sezonu u vezi tih priprema i slicno? Ps: nadam se da necu uklet sad nesto pa da se protiv Rijeke netko ozlijedi haha
  • mrgud
    754
    Ne copraj :sad:
  • rokikaciga
    13.1k
    sto se promijenilo u odnosu na proslu sezonu u vezi tih priprema i slicno?VolimDinamoOo

Vlatko Vučetić više nije glavni kondicijski.
  • VolimDinamoOo
    338
    Obecajem da necu vise o ozlijedama na ovoj temi...

Kletvu sam bacio btj
  • Xpert1992
    584
    Jos 8 bodova u sljedecih 6 tekmi nam treba za osvajanje prvenstva. Idemo!
  • rioda
    15.4k
    Koliko mislite da ima šanse da u narednih 3 utakmice skupimo 40 000 gledatelja i pređemo prosjek 10 000?Hnlovac

Da ti ovdje odgovorim na ovo. Ima šanse jer igramo i s Hajdukom, a zadnju imamo proslavu naslova. Prije dvije godine je na Rudešu na proslavi bilo cca 23 tisuće ljudi.
  • Thor
    2.4k
    To bi bilo top :victory:
  • NitkoBitan
    36.2k
    Nego, jesu li slavljenicke majice za proslavu naslova prvaka vec spremne, dizajnirane? :cool:
  • reziser
    8.1k
    Mene zanima jel moze klub u dogovoru s holdingom/ zetom dogovoriti da puste promet tramvajima maksimirskom nakon tekme? Zbog cega je blokiran tramvajski promet umjesto da puste 7-8 tramvaja iz dubrave da rasterete guzvu?
    Parkinga znamo da nemamo, potencira se dolazak na tekmu javnim gradskim prijevozom, i onda ga blokiras za odlazak s tekme?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet