• Neron53
    2.5k

Ja vjerujem da ce svaki od klubova dobiti 30 - 35 posto. Ostatak ide u slobodnu prodaju i sponzorima.
    A nekako mi je i logicno da njihova strana bude ona sa kavezom radi lakseg prihvata i kanaliziranja njih nego nas pri dolasku u Osijek. Ipak ce nasih biti sa svih strana, dobar dio i iz same okolice Osijeka.
  • fakin
    3.6k
    Tko uopce određuje kome ide koja tribina u finalu? Organizator (hns)? Domacin (nk Osijek)? Policija?
  • Neron53
    2.5k
    Brijem da je pandurija dala zadnju rijec oko termina tekme pa bude i oko odabira tribina.
  • criticus
    7.3k
    Mate biljarista na večeri prije utakmice kaže di je kome zgodnije parkirat pa prema tom odrede.
  • Mr Anderson
    18.7k
    Mislim da bi definitivno mi trebali dobiti više ulaznica obzirom na brojnost i na veliku bazu naših navijača u Slavoniji. Oni van Primorsko-goranske županije praktički i nemaju navijača. Ne treba uopće povlačiti neke paralele s finalima prije 8-9 godina kad je bila potpuno drugačija atmosfera kod nas oko kluba.
  • blue heart 72
    3.3k
    Pa ne povlače se nužno paralele, samo se konstatira da ne treba zanemariti i podcijeniti njihove mogućnosti. Ako i mi i oni dobijemo oko 3 soma karata mislim da će oba kontingenta otići bez problema
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet