• Mali dioničar
    17.7k
    Vezano za golmana, Dinamo nije klub koji bi trebao bilo koga trpiti čitaj čekati. Tak se Šempera stavilo u Ligu prvaka pa je bio debakl i za Dinamo i za Šempera.
  • deda
    38.3k
    Vezano za golmana, Dinamo nije klub koji bi trebao bilo koga trpiti čitaj čekati. Tak se Šempera stavilo u Ligu prvaka pa je bio debakl i za Dinamo i za Šempera.Mali dioničar

Potpis, Dinamo treba golmana sad, a ne možda. Horkaš ima još 3,5 godine ugovor i vrijeme da dokaže da je taj.
  • Majki2111
    4k

Čini mi se čisto dobar na prvu. Vidit ćemo.
  • Krizy
    58.8k
    Iz ova 2 videa jedino dobar se može činiti po izjavama ili fizički. Za kvalitete igrača ne vjerujem ni videu od 58 minuta a tek ovome od 58 sekundi :lol:
  • mniokl
    287
    Olivari klasično trkelja gluposti.
  • Nolifer
    11.8k
    A kaj se golmana tiče, Nevistić bi mi bio solidna zamjena za Livija, nego kaj je sa onim Delačem? Jel on još uvijek negdje brani il?
  • deda
    38.3k
    Delač standardno brani u 11. momčadi Danske lige - Horsensu.
  • SAS1987
    17.8k
    vjerujem ni videu od 58 minuta a tek ovome od 58 sekundiKrizy

Sjećam se vremena kada smo bio mlad i naivan pa sam vjerovao YouTube snimki :rofl:

• Mališan
    1.9k
    Zagorac je bolji golman od svih mladih navedenih osim možda Nevistića i ne bi me čudilo kad Livi ode da se on zacementira na golu
  • deda
    38.3k
    Svi mi volimo Zagija, ali on je za mene tipičan drugi golman za Dinamo.
  • Infinity
    18.9k
    Meni je Zagi nekako ko Miralem nekad. Dobri duh i klasicna rezerva. Ne bih ga se rjesavao, al ne bih se uzdao ni u njegove kvalitete. Moze on branit i na Nou Campu kad je nuzda, al ne znam bas da ga bacis da brani sest utakmica LP/EL.
  • deda
    38.3k
    Novi ugovor je signal da si iskoračio preko praga dotadašnjih očekivanja i da se pred tebe postavlja novi prag. U tom kontekstu da, što veći prag dosegneš to ti je bliži odlazak. Konkretno, Majer je imao oko 300 keka i projicirao se odlazak za 5-8 milja. Sad će imat 600 keka, a projicirani odlazak je na nivou 10-15 milja.

Ovo je deda napisao prije dva dana kad nije imao pojma o ponudi Zenita. Hm...čak sam i plaću pogodio
  • xavier
    12.1k

Želiš reći da svim igračima treba dati nove ugovore, i to što veće, i ponude će odmah biti više?
  • deda
    38.3k
    Ne, želim reći da je ponuda stigla prije potpisa i da je prešao prag od 10 milja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.