• Armagedon13
    959
    Sretan Božić
  • Krizy
    58.8k
    https://sportsport.ba/amp/article/386261
    Dinamo, Anderlecht i Partizan navondo žele Jovu Lukića iz Borca.. Čisto da se zabilježi koliko igrača navodno pratimo.

Od prvih 5 igrača ove menadžerske agencije(vrijednih između 100 i 500 tisuća eura) za čak 3 su izišli članci da ih želi Dinamo, tako da moguće da pokušavaju izvući koji euro više.
  • Infinity
    18.9k
    Dobar igrac, ali ne bas za Dinamo. U HNL-u za Slaven najvise.
  • Mali dioničar
    17.7k
    Jovu LukićaKrizy

Luka Jović > Jovo Lukić
  • Infinity
    18.9k
    Ja sam iskreno prvo pomislio Luka Jovic i onda vidim Borac.
  • Dino
    3.9k
    Ja sam uistinu i procitao isprva Luka Jovic :lol:
  • deda
    38.3k
    Dinamo je navodno dobio odbijenicu za Lucu Siligardija, ofenzivnog veznjaka Parme. Kaže to srpski Mozzart jer je odbio i Zvezdu.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Čisto sumnjam da je Dinamo poslao ponudu za igrača od 32 godine. Izmišljaju vjerojatno.
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Bas i ja krenuo pisat. I to ne samo to nego jos za igrača koji je pod broj jedan na posudbi do kraja sezone, i pod broj dva na poziciji gdje imamo cak 3 bolje opcije? Ko je tu budalaštinu izvukao da mi je znat...
  • Bosna86
    12.3k
    Jednako kao sto kod nas mediji puknu u naslov riječ Hajduk da bi dobili klikove, tako i u Srbiji stave Dinamo da bi to dobilo na težini... Kojeg god igrača dovode uvijek je u borbi za njega Dinamo, a doslovno nikad se nismo natjecali s njima za bilo kojeg igrača
  • Beowulf112
    390
    Ima zanimljivih igraca kojima istjece ugovor na ljeto.Gray iz leiceistera koji je spomenut prije koji dan i marcos paulo iz fluminense bi istaknuo.Oba igraju lijevo krilo i imaju dobru statistiku kad se pogleda minutaza.Pitanje dali bi ih mogli dovesti jer vrijede 12M€ i 9M€
  • Kwedi
    3.9k
    s obzirom da inače dinamo dovodi igrače od 12M€ i 9M€, mislim da je potpis pitanje dana
  • xavier
    12.1k
    Lako za "vrijednost" igrača, rekao bih da je kod Graya ipak puno veći problema plaća s obzirom da po trenutnom ugovoru zarađuje 55.000 funti...tjedno :sweat:
  • marcio amoroso
    43.1k
    Danas će se na TM aktualizirati vrijednosti igrača.
    Gvardiol će napraviti ubjedljivo najveći skok. Lauritsen i Majer će također zabilježiti velike skokove.
  • Beowulf112
    390

Bas me zanima ocemo li probit 100 milijuna eura.Lani smo bili na 107 milijuna i 300 tisuca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.