• FazeN
    6.1k
    bi već mogli spomenuti i jedno ime, znamo da su Modri zainteresirani za igrača Osijeka i mlade U-21 reprezentacije Antona Matkovića.dragošlapa

Taj članak mora biti PR Osijeka ili baraba koje ga vode, da uvale igrača negdje jer on ne želi biti više tamo, ruku na srce želi u Dinamo ali mi trenutno nismo tako zagrijani (koliko ja znam)kako Olivari tvrdi, te može doći nama brijem u nekom ovom scenariju:

(Alen Petrović zove Bobana na ljeto):

A: Bok Bobane zovem da vidim situaciju oko Matkovića, može ipak onih 3M
    B: ha ha (prekida poziv)

A(zove opet): Zvone izgleda prekinuo se poziv ipak bi mi pristali i ispod 2M
    B: (ovaj put bez ha ha prekida poziv)

A(zove zadnji put): Bok gospodine Boban, oprostite što smo bili debili, žao nam je sto ste se povukli, mi sad vas kontaktiramo i može što god vi kažete, evo tu je i predsjednica Végh pozdravlja Vas puno
  • DiddyGuela
    5.8k

Prilicno sam siguran da nekom klubu iz Ceske ili Poljske ne bi bio problem dati 3M€ za Matkovica. Naravno ne kazem da bi i mi to isto trebali uciniti ali s obzirom na kakve transfere i koliko cesto gledaju prema HNLu...mislim da je transfer Matkovica u Poljsku ili Cesku zapravo vrlo realan.
  • ElDorado
    10.5k
    tam jedino i moze realno
  • FazeN
    6.1k
    mislim da je transfer Matkovica u Poljsku ili Cesku zapravo vrlo realanDiddyGuela

S obzirom ko ga i vodi, to je najrealnija iduća stepenica.
    A Dinamo se opet može iskoristiti u PR člancima da mu se digne cijena za dalje.
  • jp23
    3.8k
    Puj puj, nemoj zazivati to, loše mi od zadnjih godinu dana čitanja te vijesti
  • Droljo
    26.5k
    Za oko 1 mil. bih doveo Matkovića iste sekunde.
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    išo po njega doma za milju
  • Praskaton
    5.8k
    Dao bi mu milju da ne dođe.
  • Droljo
    26.5k

Takvog SD-a smo već imali.
  • Ludovic IX
    10.9k
    SD-ovi sa zone su hvalospjeve o vilaru pisali ovdje, a kad je ljubo dogovoren, to je bio jedan od najboljih transfera ikad.. vjerojatno isti ljudi su ovdje i uvrede pisali na račun istih igrača nakon što baš i nisu bili to što su mislili da jesu..

ako boban i društvo kažu da je matković taj, nek dovode, prije njima vjerovat nego i jednom "znalcu" sa zone.. i oni će pogiješiti, jer već jesu par puta ali prije će ubost nego neznak kakve analize odavde
  • Jima
    1.3k
    Volim takve divljake. Što je Mandžo napravio od svoje karijere, a sumnjam da je bio talentiraniji u tom godištu od Matkovića. Jednostavno treba nanjušiti potencijalni dijamant i onda ga izbrusiti, a vjerujem da Zvone ima njuh za to.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Bernardo silva napusta city, salah desno, silva desni vezni, ne izgleda lose
  • Laugreano
    5.5k
    Slican stav je zona imala i oko Bakrara, ukljucujuci i mene. Pa i oko Ivanovica se tako pisalo, kad ga se spominjalo, a nije jos poceo zabijat. Ako mislite da mozemo dovodit napadaca iz HNLa nakon sto zabije 15-20 golova, zaboravite na to. Pokazali su primjeri Frigana i Ivanovica, a bome i Jagusica nedavno. Cijena Matkovica je trenutno niza nego sto ce ikad bit. I ako Boban kaze da ga treba dovest nek ga dovdede. Uostalom i ako ne uspije, rađe cu da pogrijesimo sa Matkovicem nego sa Mbukuom i Cordobom.
  • Droljo
    26.5k
    @Orc123 i ja smo htjeli bakrara! Samo da se zabilježi.
  • Mr Anderson
    18.5k
    i ja smo htjeli bakrara! Samo da se zabilježi.Droljo

I ja sam bio za Bakrara, na osnovu dojma kad sam ga prvi put gledao u Istri vidjelo se da ima nešto, ali tu se dignuo takav val hejtanja oko njegovog dovođenja da čovjek izgubi volju bilo što pisati.
    Ako se može Matkovića dovesti za neke male novce, ja bi ga doveo. Ak se i ne pokaže nešto, te pare ćemo uvijek dobiti nazad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.