• striko
    3.2k
    Pisao sam prije da bih Livija doveo i na mjesec dana. Ako ne ostane hvala mu i sretno. Mi smo s njim doveli prvenstvo u mirne vode a on ovjerio kartu za SP.

Ako mu se nudi petogodišnji ugovor to je po meni fer ponuda ali ne pita se ni njega sve.
  • fakin
    3.5k
    Neki su tvrdili ovdje prije 2 mjeseca da livi sigurno ostaje u Dinamu do kraja karijere
  • austrijanac
    10.6k
    debaklJurki

Krivo si se izrazio, bio bi :” apsolutni i totalni debakl Dinama”
  • Jurki
    24.1k
    Mi smo s njim doveli prvenstvo u mirne vode a on ovjerio kartu za SP.striko

Ovo je trenutacno najbitnije.
    Ako se pruzi prilika da ostane, siguran sam da se nebumo ciganili za kakvih 100 keka.
    Al isto tak nebumo probijali gornju granicu limita za place.. jer to povlaci za sobom raznorazne probleme koji se onda pocnu događati u svlacionici.
    Trebamo dopeljati 2 postena krila.. za golmana bumo lako.

mozda i on zeli ostati.. al jebiga to je samo mozda.
    Ak je to stvarno tocno, jedino on moze Turke staviti pred zid i isforsirati transfer.
  • don
    19.1k
    Zakaj bi odlazak Livija na ljeto bil debakl?Jurki

nije debakl u smislu samog Livakovića i Dinama. Problem je jer moraš tražit novog, ozbiljno golmana jer više ozbiljnog kod sebe nemaš. Nevistić je kod nas mrtav, za Filipovića sami procjenite koliko je za jedinicu.
  • Jurki
    24.1k
    naravno da Filipovic nije klasa Livija.. al bu solidno odradio posel.. nije on i to kaj je branil imal nekih gafova.
    Al da biram 2 krila ili Livi.. biram 2 krila.
    Jebiga nemamo love da pokrpamo sve rupe u ekipi.
    Bilo bi idealno da mozemo strusiti 20 milja na 4 igraca (da velimo Feneru evo tu vam je 5 milja i odjebite) al je realnost takva kakva je.
  • don
    19.1k
    za HNL je Filipović sasvim dovoljan, ali mislim da ciljamo na dosta veću razinu od te.
  • gaTeDZG
    2.9k
    Time se ne bi trebali zavaravati mi, pogotovo jer nisu ni oni koji plaćaju transfere nerijetko x2-x5 u odnosu na procjenu tog tm-a...
  • rokikaciga
    12.6k
    Ja to i dalje tvrdim.
  • vjeko1701
    23.9k
    Trebamo dopeljati 2 postena krila.. za golmana bumo lako.Jurki

Apsolutno se ne mogu složiti. Svaka ekipa kreće od golmana a kad pričamo o ekipama na našoj razini, jedini način da postižeš rezultate iznad svog realnog budžeta i razine je da imaš imaš klasnog golmana, posebno sa izraženim vrlinama kakve ima Livi.

Mogu krila zabijati, može veza razigravati i braniti, može obrana ići na svaki blok mudima, al klasu na golu se ne može zamjeniti.

Trenutno smo u poziciji da nam je u klubu jedinica reprezentacije, golman koji voli igrati za nas, koji voli živjeti ovdje, koji je legenda ovdje i koji ima minimalno 4-5 vrhunskih sezona pred sobom.

Ostanak Livija u ovim ranim godinama novog sustava upravljanja, stabilnost koju daje, to zlata vrijedi i ako treba zlatom bi i platio, pa taman da se ne dovede nijedan drugi igrač. Radije pola sezone-sezonu izguramo sa "unutarnjim rezervama", onim kaj imamo sad (minus neki nužni izlazni trasfer) i Livijem nego da opet gledamo ono kaj smo gledali zadnjih par sezona.
  • scooniepenn
    6.6k

Sa svime što si napisao na temu golmana se slažem osim vezano uz potencijalnu zamjenu za Livija, za koju vjerujem da neće biti potrebna. Fila je vrlo dobar golman i sjajan 2. golman, ali kvaliteta za jedinicu Dinama nije. Tu iluziju si trebamo izbiti iz glave. Nakon frustracija koje smo proživjeli s Nevistićem sve nam je bolje od toga, no to ne znači da nam je Fila dovoljno dobar za prvog golamana. Jednostavno nije. Livi je apsolutni prioritet broj 1.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Nase prosle dvi sezone sa dobrim golmanom nebi sigurno onako lose bile. Cijela ekipa je nesigurna ako je nesiguran golman. Svaka cast Filipovicu al on mi je za drugog definitivno. Dok Livi ako ne ostane treba se tu ulozit ozbiljne novce. Dzaba krila ako je propuh nazad i nervoza.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.