• SanctaSanctorum
    101
    U slučaju prodaje Hoxhe, mislite li da bi Segečić bio dobro rješenje za poziciju krila? Na TM-u piše da može igrati na oba krila i ofenzivnog veznog, vrijednost 2 milijuna. Vidio sam da su ga kolege spominjale na temi scout službe i uz promjenu nacionalne vrste sasvim zanimljiva opcija po meni, mlado krilo 21 godina i član u21 repke sa sezonom u championshipu. Portsmouth tik iznad zone ispadanja, ali ima dobru minutažu koliko vidim. Nisam ga gledao nikad, ali čini mi se da odgovara tipu krila kakav tražimo prema nekim analizama. Uz njegov dolazak i moguć dolazak Danija iz Barcelone mislim da bi mogli imat odlično pokrivene krilne pozicije.
  • ZG plavi 01
    26
    sad, koliko je to istina, ali Šokota je podcastu zona Dinamo rekao ako dodje zadovoljavajuca ponuda za bilo kojeg igraca da ce sigurno biti prodan, a bas su McKennu spominjali. Naravno, moze on odbiti transfer, ali cisto sumnjam da sad recimo neki novi premier ligas ili Celtic/Rangers daju ponudu za njega da ce on radije ostati u Zagrebu.
  • Zagi
    16.7k
    Nisam u onom podcastu dobio dojam da Šokota zna puno informacija iz susjednog ureda (Boban).
  • ZG plavi 01
    26
    ne funkcionira nogomet samo tako. Dinamo zna da za McKennu ne moze dobiti kako ti kazes 15 milijuna. Uprava ima zacrtane realne cifre koje moze dobiti za prodaje igraca. 15 milijuna trenutno ne mozemo dobiti za nikoga. Mozda za Stojkovica i Belju, ali to bi bas bilo nategnutno. A posto mi kao klub zivimo od prodaje igraca ne isplati nam se trazili sulude cifre. Nismo mi Brighton da mozemo musti Chelsea i Liverpool i nabiti duplu cijenu na igrace.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    A ne znam sta se brinete, dodje li neka bolesna ponuda za mckennu, nac ce se zamjena nebi da je to ne znam sta sad. Kako su nasli njega nac ce nekog drugog. Uprave prolaze igraci odlaze.
  • mlinchica
    5.4k
    Stavi se cijena od 15 mil i bok. Ak su baš zapeli dali budu 12-13. Nije im problem kad mogu davati 90 mil za drva a ne stopere...Droljo

I kaj, ak pristanu, onda idemo opet po Stjepana R.?
  • Efes Pilsen
    15.4k
    Niti da je receno sigurno, receno je da ce se svaka ponuda razmotriti i ako je zadovoljavajuca za obje strane da ce se ici u posao.
    Boban je pokusao dogovorit s Baturinom da ostane, jos najbolje da ce bez ikakvog plana i programa igracima i menadzerima lupat stambilj Approved.
  • ElDorado
    10.5k
    McKenna mi se čini kao odlična iskusnjara da uz njega rastu naši mladi stoperi. E sad jebatga klubu nikad nije pametno prodati oba stopera, a po meni Dominguez je prvi pick.
  • Zagi
    16.7k
    Niti da je receno sigurno, receno je da ce se svaka ponuda razmotriti i ako je zadovoljavajuca za obje strane da ce se ici u posao.Efes Pilsen

Ma znam . No prezentirao je to kao da su svi vrlo lagano na prodaju. Mislim da malo buni sadašnju strategiju i onu bivšeg izvršnog dopredsjednika.
    Teško da bu Zvone razmontirao momčad i krenuo iznova pa i da dođe 5-6-7 vrlo dobrih ponuda.

Iskreno, puno je to za Tomu. Malo se uči skautiranju i dobro je.
    Nadam se da ima dobre kontakte u Portugalu.
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    Evo sad se brinemo za prodaje igrača 3 mjeseca prije prelaznog roka ,gdje 90 posto igrača u momčadi ima čvrste ugovore sa klubom. Jedino sigurno je da Perić i Theo prestaju ,mislim i Zagorac. Ostalo je igranje sportskog direktora šta ako. Ima Zvone plan a,i b i c ne sumnjam . Ako neko ode doći će novi gdje treba . Meni osobno i u novom prelaznom najveća želja je da nam Livi ostane
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.