• FazeN
    6.1k
    bi već mogli spomenuti i jedno ime, znamo da su Modri zainteresirani za igrača Osijeka i mlade U-21 reprezentacije Antona Matkovića.dragošlapa

Taj članak mora biti PR Osijeka ili baraba koje ga vode, da uvale igrača negdje jer on ne želi biti više tamo, ruku na srce želi u Dinamo ali mi trenutno nismo tako zagrijani (koliko ja znam)kako Olivari tvrdi, te može doći nama brijem u nekom ovom scenariju:

(Alen Petrović zove Bobana na ljeto):

A: Bok Bobane zovem da vidim situaciju oko Matkovića, može ipak onih 3M
    B: ha ha (prekida poziv)

A(zove opet): Zvone izgleda prekinuo se poziv ipak bi mi pristali i ispod 2M
    B: (ovaj put bez ha ha prekida poziv)

A(zove zadnji put): Bok gospodine Boban, oprostite što smo bili debili, žao nam je sto ste se povukli, mi sad vas kontaktiramo i može što god vi kažete, evo tu je i predsjednica Végh pozdravlja Vas puno
  • DiddyGuela
    5.8k

Prilicno sam siguran da nekom klubu iz Ceske ili Poljske ne bi bio problem dati 3M€ za Matkovica. Naravno ne kazem da bi i mi to isto trebali uciniti ali s obzirom na kakve transfere i koliko cesto gledaju prema HNLu...mislim da je transfer Matkovica u Poljsku ili Cesku zapravo vrlo realan.
  • ElDorado
    10.5k
    tam jedino i moze realno
  • FazeN
    6.1k
    mislim da je transfer Matkovica u Poljsku ili Cesku zapravo vrlo realanDiddyGuela

S obzirom ko ga i vodi, to je najrealnija iduća stepenica.
    A Dinamo se opet može iskoristiti u PR člancima da mu se digne cijena za dalje.
  • jp23
    3.8k
    Puj puj, nemoj zazivati to, loše mi od zadnjih godinu dana čitanja te vijesti
  • Droljo
    26.5k
    Za oko 1 mil. bih doveo Matkovića iste sekunde.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.