• Kujtim Shalla
    9k
    on je kad je bio tvojih godina bio duplo mlađi
  • KtcGoat
    3.2k
    Umro je Chuck NorrisNVKOD

Sam sebi lijepi osmrtnice
  • Dinamosaur
    3.1k
    negdje sam zajebao, mrve se od pocetka, mrvile su se i kuhane, prije dimljenja..
    meni je okus ok

Znalci, ili ako imate znalce da pitate, jel moguce da je uzrok loša flajšmašina, ili nož?
  • Droljo
    26.2k

Probaj privat pitat @BBBaranja on je stručljak.
  • Kaj je
    1.9k
    Ni Chuck Norris nije doživio da Hajduk bude prvak
  • blueslavonija
    216
    ako su se mrvile i svježe onda ti je do miješanja 95%. mora se miješat do ljepljivosti i da se sve boje stope u jednu. može se i premiješati pa dobit paštetu , posebno strojno i takve ne možeš osušit onda.
    ali ako je okus dobar šta sad. koja se previše mrvi baci u grah :)
  • BBBaranja
    4.6k

Moram probat da bi znao gdje je zapelo,javi se u inbox za dogovor oko slanja robe :grin:
    Može bit da je problem u nožu..
  • blueslavonija
    216
    da, može bit i tup nož problem. nisam takav slučaj imao ali ako ga ne reže nego više prožvače lako moguće da je izgubilo svojstvo već u startu. jbg teško ovako reći ali po meni uvijek najbitnije da je okus ok a sve ostalo se nauči za drugu godinu.
    mene je najviše puta jeb... sušenje i blage zime. to će bit sve veći problem očito.
  • Droljo
    26.2k
    sušenje i blage zimeblueslavonija

Prošle sezone tjedan dana na vjetru i u podrum na dozrijevanje, skoro sjebo kak su bile tvrde. Ove, više od mjesec dana u pušnici, bez podruma i super.
    Nema pravila.
  • Mr Anderson
    18.4k
    Što kaže kolega Blueslavonija, gotovo sigurno je do miješanja smjese za kobasice. Moguće i premalo masnog, ne znam detalje.
  • blueslavonija
    216
    a da. i ima i nema pravila, moraš ih pratiti jednostavno , bit prisutan. kod mene u pravilu 10ak dana pušnica i onda na tavan na propuh. ako se dogodi kao prije par godina vlažna i topla zima vratim ih na još jedan dim pa opet na tavan, ventilator radi . totalni stres :lol: sve je to praksa ko i da kažeš znam skuhat čobanac ili ispeći rakiju. moraš proći 5-6 puta proces barem .
    neka se radi sve je to dobro !
  • Droljo
    26.2k
    Moram probat da bi znao gdje je zapelo,BBBaranja

Veliš da uđeš u materiju. Opasno je to. Jednom kad uđeš nema više van. Govorim iz iskustva.
  • Dinamosaur
    3.1k
    Ekipa hvala svima na savjetima!
    Definitivno cu iduci put probat samljeti na drugu masinu.

Moram probat da bi znao gdje je zapelo,javi se u inbox za dogovor oko slanja robe :grin:BBBaranja
    slobodno se javi kad dolazis u zg na tekmu pa cu donesti na degustaciju, a kolegu @Neron53 cemo zamoliti da nareže
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.