• criticus
    6.6k
    Glasao sam za ovaj zlatno zeleni, favoriti iz prvog kruga mi nisu prosli. Uz taj ok su mi svijetlo plavi i ovaj stražar s kaptola. Ostali mi se ne sviđaju. Ovaj sa d po rukavima sam mislio da nema šanse da prođe bio mi je valjda trideseti izbor u prvom krugu. Još jedan dokaz: de gustibus non est disputabantum.

P.s. al stvarno se nadam da neće biti taj :lol:
  • PomoćniSudac
    28
    Ja apsolutno nigdje ne mogu pronaći kojih 8 dresova je u finalu...
  • Dzoni
    4.5k
    Izgleda da se moji ukusi sa većinom ne poklapaju.
    Ne kužim kako se ljudima sviđa plavi potpis dres, taj d uzorak po ramenima mi tako bode oči, ali dobro.
    Volio bih da pobijedi crveno-žuti dres Gradjanskog, najelegantniji i najčišći od svih rekao bih
  • pešća
    1.2k
    U aplikaciji GNK Dinamo poveži članstvo i iskočit će ti anketa odmah na početku, nemreš fulat.
  • VE86
    132
    Crveno žuti Građanski. To je pravi 4. dres. Odskace od svega dosad viđenog.
  • NitkoBitan
    35.7k
    Crveno žuti Građanski. To je pravi 4. dres. Odskace od svega dosad viđenog.VE86

Pa odskace i zeleni jer ga nikad nismo imali :grin:

Ne znam, vjerojatno cu glasat za zeleno-zlatni jer mi Cuvari Maksimira nije prosao. Gledao sam Real-City i Englezi su mi djelovalo bas mocno u zelenom dresu, ima nesto u toj boji koju klubovi cesto ne koriste. A tu je i bulldog koji daje dodatnu dimenziju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.