• Oluja
    6.4k
    Nisam glasao za Zagreb Stone ali bih ga volio vidjeti kao drugi dres iduće sezone. Moj glas je dobio 115 godina Građanskog iako sam na prvu mislio da ću glasati za Baštinu 1923.
  • dragošlapa
    0
    "Plava baština" mi je toliko dobar da bih ga lagano stavio kao treću garnituru za iduću sezonu.

Glasao sam za "115 godina" jer mi se više uklapa u koncept navijačkog dresa. Podsjetilo me na Manchester United, njihov originalni dres je bio zeleno-žuta kombinacija.
  • tom
    223
    ma bit će preinaka ali i mene bas jako bode u oci sto je stavljeno krivo d na hlačice

Zeleni s buldogom, lav, kralj tomislav, katedrala su mi bas trash s tako vizualno izvedenim motivima, a onaj plavi s d na ramenima nit je vizualno sta posebno niti ima ikakvog smisla za 4. dres
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.