• mokoxax468
    1.6k
    Ja se isto nadam Građanskim bojama. Sljedeće sezone vjerojatno ćemo opet imati plavi, sivo/bijeli i crni za prve tri garniture, pa ajmo onda radije dobiti nešto unikatno od ovog izbora
  • Babangida
    153
    ja ili sam uspio fulati ili sam retard, ali mi nista ne iskoci
  • Masto
    1.2k
    ako ćeš glasat za 115 godina dres evo screenshot početne stranice u aplikaciji [img]http://Screenshot-20260313-104504.jpg
  • Bosskovitz
    20.4k
    Ja ću top 8 podijeliti u 3 kategorije:

• Povijesni: Plava Baština 1923 (5) i 115 godina (8), oba dresa su inspirirana nekim našim povijesnim dresovima. Petica mi se više sviđa jer je više clean dizajn, ali oba mi u kontekstu dresova inspiriranih povijesnim dresovima odgovaraju. Ne znam koliko je to moguće, dodao bih sitnu intervenciju na oba: petica bi trebala ili imati bijelo d ili dobiti još neki element u tamnoplavoj boji slova d da ga upotpuni, možda samo tanku liniju na dnu rukava kao što mi se čini da ima svijetloplavu na dnu hlačica. Na osmici bih umjesto "nema predaje" na kragni volio vidjeti detalj iz one Perškine rečenice "silan, neslomljiv", mislim da bi puno bolje odgovaralo samoj ideji dresa.
    • Standardne boje: Plavo srce lavlje duše (1), Zagreb Stone (2) i Plavi potpis (4) su dresovi naših standardnih, već više puta viđenih boja i tu mi se gubi poanta imanja četvrtog dresa. Domaći dres će gotovo sigurno biti iste boje kao četvorka jer je to naša boja domaćeg dresa, ove sezon smo imali dva tamnoplava dresa poput jedinice i jedan bijeli poput dvojke. U tom kontekstu mi je ta dvojka još najupečatljivija, odnosno najviše odskače od standarda, no nisu mi sjeli ni priča ni dizajn; a Plavi potpis mi je najljepši, volim taj retro štih.
    • Tuđi dizajni: Povijest (3), Stražar s kaptola (6) i Zlatno zeleni (7). Ono što ih sve povezuje je to da su im ključni elementi dizajna zapravo tuđi i samim time nikada ne bih glasao niti za jedan od njih: na trojki se radi o muralu Kralja Tomislava sa zapadne tribine, na šestici se radi o fotografiji katedrale, na sedmici se radi o buldogu s logotipa grupe.
      Šestica mi ima lijepu boju i odličnu inspiraciju, ali ovaj koncept watermarkanja fotografija me podsjeća na one jeftine, niželigaške Alpas dresove kakve nose Vukovar ili Kurilovec; da se nekako iskoristila katedrala na način na koji je prošle sezone iskorišten krov crkve Sv. Marka umjesto da je samo watermarkana fotografija crkve na dres, mislim da bi dres bio puno bolji. Što se sedmice tiče, zeleno-zlatna kombinacija mi je odlična i žao mi je što zlatno-zeleni dizajn kolege ovdje sa Zone nije prošao jer mi je ta ideja poveznice s Maksimirom bila favorit - na sedmici ja ideju ne vidim, ne vidim kakve veze buldog ima s tom zelenom bojom, a i iz opisa je jasno da tu nema nikakve dublje priče od toga da nikad nismo imali zeleni dres. Za kraj, kaj se trojke tiče, možda mi je i najbolji u ovoj trećoj kategoriji, ali stvarno bih na kraju kao taj jedan, četvrti dres, volio vidjeti nešto drugačije od još jednog crnog/tamnoplavog dresa.
  • Babangida
    153
    meni je ispod utakmica odmah d rrvija, nema ovoga za izbor
  • Masto
    1.2k
    jesil spojio članstvo ovogodišnje
  • Masto
    1.2k
    I ja sam razmišljao o dodavanju te rečenice ali ispod kragne s prednje strane a ispod kragne na stražnjoj strani slova građanskog u plavoj boji il nekoj koja paše
  • mlinchica
    5.2k
    Nadam se da se neće raditi nikakve preinake na izabranom dresu.
    Dizajn su radili članovi, po uputama iz kluba.
    Žiri koji je klub sastavio je napravio izbor.
    Pretpostavljam da su oni stručni, stručniji i najstručniji, da su znali odstraniti one koji nisu sadržavali nešto što im se sviđa ili sadržavali nešto što im se ne sviđa.
    Članovi glasaju za ono što im je predstavio žiri, slikom i opisom, a kako im je dano na odabir, onda neka i odaberu.
    Samo da ne bi bilo poslije - odabran je taj ali smo malo još dodali i oduzeli.
    Ako se to planira, onda je tako trebalo biti i predstavljeno na početku natječaja, “dajte nam ideje, a mi ćemo složiti dres od tih ideja”.
  • Babangida
    153
    ipak sam bio retard, nije bilo vlanstvo spojeno, hvala plava braco
  • prefontaine
    7.4k
    Ukoliko ne bude nikakvih preinaka, onda dres Plava baština 1923 nema nikakvog smisla. Gornji dio i nekako, ali sorc... Malo d nije uopće naš font, a i nikako mi se ova tamno plava ne uklapa sa bijelom i svijetlo plavom bojom od Castore logo-a
  • NKDZ86
    7.8k
    Katedrala samo za možemovce :rofl:
    šalu na stranu, moćno mi izgleda dres.
  • badjibadara
    9.1k
    Nadam se da se neće raditi nikakve preinake na izabranom dresu.mlinchica

Moraju bar maknuti ai adidas crte sa jednog od dresova.
  • mlinchica
    5.2k
    Onda su ih trebali odstraniti u prvom odabiru i ne dati ih uopće u ponudu ako su “Adidas”.
    Na dva dresa su te linije na ramenima ali ih prate i linije na štucnama i hlačicama.
    Ima li razlike jesu li dvije ili tri crte?
  • Dzoni
    4.5k

Zar nije u propozicijama prijave jasno naglašeno da se ne smije dirati logo proizvođača, grb osim onih dozovljenih preinaka i logo glavnog sponzora?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.