• don
    19k
    kako onda objasnit ovakve poteze? Skoro svaku utakmicu ima nekakva spuštanja suparničkih igrača bilo to rukom ili pogledom. Nije da mi smetaju, ali kada sve zbrojiš uz ove crvene kartone zapitaš se.IMG-7713.png IMG-7714.png
  • ElDorado
    10.4k
    Jucer je Jurcevic prilicno dobro u podcastu objasnio Stojka i njegov temperament. On igra s visokim adrenalinom i uvijek mu fali malo da predje rub. U Genku ga je izgleda sjebao primljeni gol i meni se čini greska Varele.
  • Paggini
    77.9k
    Jucer je Jurcevic prilicno dobro u podcastu objasnio Stojka i njegov temperament. On igra s visokim adrenalinom i uvijek mu fali malo da predje rub.ElDorado

Nek je ukrao moj post cijeli pička
  • DrRatoljub
    587

Varela kakav god da je ne može biti kriv za ovakve gluposti. Kao što su mnogi napisali, Stojkovic nije tinejdžer, ulazi u najbolje godine i treba postati igrač koji čini razliku. Njegova reakcija je neoprostiva, čak se ne može reći da je reagirao na provokacije i da to sudac nije prepoznao. Ne treba pravdati igrače kad rade sranja. Ako se ne može kontrolirati vrhunac mu je Rusija i Grčka, kao i Livaji na kraju krajeva.
  • Bosskovitz
    20.3k

Ne tvrdim da je mirni dečec koji nije kriv za ništa, samo da se malo pretjeruje s tezama o anger managementu i nužnoj psihološkoj pomoći.
  • Zagi
    16.2k
    Meni je tom tekmom Stojković prešao iz vrlo upitnog za iduću sezonu u glavnu kariku oko koje se treba slagati momčad.

Briljantnih 90 minuta i da smo prošli, danas bi čitali o potencijalu za 20-30 ili koliko već m (tuzno je da se tak vrednuju igrači ali tu smo gdje smo, još uvijek).
    Očito moze puno više nego kaj sam do te tekme smatrao i ja ću istrpiti njego mušice.
  • Madness
    93
    Sada se može sa sigurnošću reći da se zakasnilo s prošloljetnim resetom barem godinu dana. Glavno da su određena piskarala uvjeravala javnost da su pojedinci bez razloga torpedirani iz kluba.
  • Guinness
    3.3k
    pojedinci bez razloga torpedirani iz klubaMadness

Daljnja karijera i ponašanje svih tih pojedinaca govore sami za sebe.

Valjda je svaki prosječni fejsbuk Dinamovac zaboravio i Mudražiju već, a di neće Pjacu, Petka i ostale.
  • Madness
    93
    Potpis. Svaka priča ima svoj početak i kraj, nažalost velika većina senatora postala je zadnje 2 godine uteg klubu, trebalo je to razriješiti još one sezone nakon titule pod Jakirem, a BP letio bih mi nakon trga. Ali razumijem i njih, znali su jako dobro da njim nigdje neće ni približno biti dobro kao u Dinamu. Čak i financijski, mislim da je jedino Petko uhvatio sličan ugovor, ostali svi osjetno manje.

Drugi par rukava je tko je dijelio tako visoke i duge ugovore.
  • Noel
    20.2k
    Vidović će za godinu-dvije bit transfer od 15ak milijuna eura. I bit će standardni reprezentativac hrvatske reprezentacije.
  • Droljo
    26k

Zgleda da ću ja opet morat pojest diplomu :snicker:
  • striko
    3.1k
    Ozljeda Benacera i odlazak "gospodina brzi nogomet" su prelomili sezonu. Uz to još povratak Livakovića.

Bojim se pomisliti na jučerašnji sastav s Nevistićem i bez kreativaca u vezi.

Prije nego me fun club Benacer popljuje pročitajte naslov teme.
  • Crusades
    22.6k
    Ne bi se složio... niz je krenuo debelo sa Bennacerom u ekipi... VŽ, Belupo, hajduk doma, Loksa.

To da je njegova ozljeda pomogla da se isprofilira Stojković stoji, ali mislim da bi i sa njim u ekipi imali sličan rezultat.

Jedino mi je žao kaj ga nismo vidjeli u Europi, zanima me kako bi prošli sa Genkom (a i u Danskoj) da smo imali njega.

Ključan trenutak sezone je micanje Neve s gola i stavljanje Filipovića.
  • Crni86
    20.6k
    da se isprofilira Stojković stojiCrusades

Ja mislim cak da je ovo kljucan detalj. Nije meni sad benaccer nista kriv oko nase slabije igre vec profil veznih igraca koji smo koristili u vezi. Po meni benaccer moze ugrat umjesto miska ili zajca i nasa igra bi vjerojatno bila dosta slicna na proljece kao sto smo i igrali.

I u pocetku sezone smo djelovali najbolje sa stojketom unutra. Povezanije nekako, ima energiju ko ljubo ali puno tehnicki bolji, benaccer je bolji igrac ali ne radi toliku razliku u zadnjoj trecini ko stojke sto je nama bilo prijeko potrebno, pogotovo u hnlu. Jednostavno smo s njim postali povezaniji u zadnjoj trecini i opasniji.

Mislim da stojke radi upravo ono sta se cijelo vrijeme ocekivalo od ljubicica. Jednostavno to je bio profil igraca koji je falio nasoj slagalici
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet