• don
    18.7k
    kako onda objasnit ovakve poteze? Skoro svaku utakmicu ima nekakva spuštanja suparničkih igrača bilo to rukom ili pogledom. Nije da mi smetaju, ali kada sve zbrojiš uz ove crvene kartone zapitaš se.IMG-7713.png IMG-7714.png
  • ElDorado
    10.3k
    Jucer je Jurcevic prilicno dobro u podcastu objasnio Stojka i njegov temperament. On igra s visokim adrenalinom i uvijek mu fali malo da predje rub. U Genku ga je izgleda sjebao primljeni gol i meni se čini greska Varele.
  • Paggini
    76.9k
    Jucer je Jurcevic prilicno dobro u podcastu objasnio Stojka i njegov temperament. On igra s visokim adrenalinom i uvijek mu fali malo da predje rub.ElDorado

Nek je ukrao moj post cijeli pička
  • DrRatoljub
    507

Varela kakav god da je ne može biti kriv za ovakve gluposti. Kao što su mnogi napisali, Stojkovic nije tinejdžer, ulazi u najbolje godine i treba postati igrač koji čini razliku. Njegova reakcija je neoprostiva, čak se ne može reći da je reagirao na provokacije i da to sudac nije prepoznao. Ne treba pravdati igrače kad rade sranja. Ako se ne može kontrolirati vrhunac mu je Rusija i Grčka, kao i Livaji na kraju krajeva.
  • Bosskovitz
    20.2k

Ne tvrdim da je mirni dečec koji nije kriv za ništa, samo da se malo pretjeruje s tezama o anger managementu i nužnoj psihološkoj pomoći.
  • Zagi
    15.8k
    Meni je tom tekmom Stojković prešao iz vrlo upitnog za iduću sezonu u glavnu kariku oko koje se treba slagati momčad.

Briljantnih 90 minuta i da smo prošli, danas bi čitali o potencijalu za 20-30 ili koliko već m (tuzno je da se tak vrednuju igrači ali tu smo gdje smo, još uvijek).
    Očito moze puno više nego kaj sam do te tekme smatrao i ja ću istrpiti njego mušice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet