• NKDZ86
    7.7k
    vrlo popularno mišljenje.
  • Ruki93
    158
    Ovo ispadanje je posljedica loše odrađenog zimskog prijelaznog roka.
  • Kumerle
    2.5k
    Bit će teško u nedjelju protiv Gorice.
  • Nolifer
    14.1k

Nadam se, lik mi je totalno razočaranje.
  • Georg Koch
    7.4k
    Jako nepopularno misljenje:
    Lakse je Stojketu "popraviti" glavu jer je ocito jos zelen u nekim stvarima, nego naci na trzistu ovakvog igraca koji ce doci u nas, opravdati tu kupnju financijski, pored ostali proriternijih pozicija za dovodjenje (2 krila, zamjena za odlaske kojij ce biti...itd).
    Stojke je brutalan igrac, nas decko, i da se to jos rjesiti.
  • vlatkomarkovic
    3.4k

Dap, slažem se…. Mislim da bi Zvone trebao skočiti do rodne grude naći neku opaku djevojku, da ga malo centrira…. Kada mu Mare uđe u život, pa kada mu krene kvocati da je zajebao maestralnu utakmicu, da tako neće postati ozbiljan igrač, da se mora naučiti ponašati…. Da vidiš :lol:
  • rokikaciga
    12k
    Dap, slažem se…. Mislim da bi Zvone trebao skočiti do rodne grude naći neku opaku djevojku, da ga malo centrira…. Kada mu Mare uđe u život, pa kada mu krene kvocati da je zajebao maestralnu utakmicu, da tako neće postati ozbiljan igrač, da se mora naučiti ponašati…. Da vidiš :lol:vlatkomarkovic

I onda Stojke doda gas, ode u Mint i ode u hotel sa 3 zene lakih morala :lol:
  • vlatkomarkovic
    3.4k

Dobio bi promjenu spola besplatno :lol:
  • Paggini
    76.9k
    Svaki igrač Dinama mi je drag na svoj način, ali Stojkovića obožavam, jednostavno volim takve lude genijalce.

Svaki dodir lopte mu je magija, udara ju na drugačiji način, dodaje ju na drugačiji način, vidi nogomet na drugačiji način jednostavno, a uz to sam sebe dovede svaku utakmicu u takav nalet adrenalina jer drugačije ne može funkcionirati očito, što je u 90 posto situacija točno to što želiš, kuglu sulude energije koja trči gore dolje, ne odustaje ni od koje lopte, pokriva u obrani, sprinta u napad i ima energije sve to durati 90 minuta.

Ali jel ga se može centrirati? Nekako sumnjam, nije balavac od 16 godina, ulazi u svoje igrački zrele godine kad treba biti gotov igrač, a s obzirom da funkcionira i igra pod samonametnutim adrenalinom, kako ćeš iskontrolirati adrenalin u svakoj sekundi? Jbg, teško.

Ova dva crvena prije toga su bila pretjerana reakcija sudaca + njegov idiotizam, ovo jučer je jednostavno bio splet okolnosti njegovog karaktera i veličine utakmice, plus emocionalno pražnjenje nakon gola za 3:2, plus 110 minuta sumanutog pokrivanja svega. I kako to iskontrolirati s pričom s njim? Rekao bih nikako. Osobno bih ga gurao što više i više i više jer ono što donosi svaku utakmicu i više nego opravdava ove pizdarije koje sjebe.
  • Noel
    19.6k

Slažem se, Vinicus sa Temua.

Da se Stojkovića ide centrirat možda bi se i uspjelo ali bi se iz njega iscicalo gorivo koje ga goni da rade odlične stvari na terenu. Nema koristi da se njega uštogli. Kao da si Samsonu odrezao kosu.

Drugo je pitanje i par rukava da li želimo takvo ponašanje igrača u dresu Dinama i da li je to dostojno ponašanje jednog igrača Dinama.
  • miro
    8.5k
    Što bi reko Ćiro, utvaram si da sam najveći hejter Bare na Zoni, ali meni Varela jučer nije bio toliko loš. Mana mu je što nema ni super tehniku niti je posebno brz, pa za njega nećemo dobit više od 2-3 milje
  • Crni86
    20.3k
    I kako to iskontrolirati s pričom s njim? Rekao bih nikako.Paggini

I iskustvo tu igra jako bitnu ulogu. Nekako mislim da mu nakon jucer nece vise past na pamet takva glupost.
  • hb1
    444
    Stojković definitivno treba priču sa stručnom osobom i anger management tečaj, ali tu ne treba očekivati puno, teško je osobi u 22oj godini iskorijeniti manijakalno ponašanje u situacijama jakih ekstremnih podražaja sporta kao što su završnice utakmica kao u četvrtak, da se radi o kvartovskom terminu on bi imao sansu sebe iskontrolirati svjesno, dok utakmice na onom nivou stresa prelaze u nesvjesno pa je on vjerojatno svjestan situacije tek kad se ohladi.
    Produkti njegovog manijakalnog ponašanja na terenu su isto i savršeni golovi i prodori, samo ovisi od čega je trenutak i u šta se kanalizira.
  • Bosskovitz
    20.2k
    Stojković nema problema s anger managementom i ne treba mu nikakav psiholog za to, naprosto ove sezone baš nema sreće s crvenim kartonima. Prvi je dobio iz glupe nepažnje, iste sekunde je dignuo ruke u znak isprike jer nije vidio igrača u okretu; drugi je dobio za situaciju koja se nebrojeno puta nije kažnjavala žutim kartonom (pogotovo ne drugim žutim kartonom); a treći je dobio za odgurivanje igrača u okretu koje je ispalo kao da mu je išao udariti šamar.

Da se razumijemo - svaki je zaslužen i u svaku od tih situacija se sam doveo, ali to su jedina tri crvena kartona koja je dobio u pet seniorskih sezona i više od 7.500 minuta na terenu te je svaki od njih bio vrlo specifična situacija koja mu, svaka na svoj način, nije išla u prilog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet