• Dzoni
    8.3k
    Pa i sad smo
  • Zagi
    19.2k
    Sada nije spreman.

Govorimo o cijeni u Šuntinoj minutazi, dakle riješenom prvenstvu.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Zasto nuzno Suntine? Zasto ne Misiceve? Mislim ako dogovor postoji i ti ga izigras jer si se sad sjetio da bi radije mulcu dao priliku onda ce to imat implikacije za buduce ovakve poslove.
  • Dzoni
    8.3k
    Sada nije spreman. — Zagi

Pa zato i ne igra
    Kad bude, igrat će :roll:
  • Zagi
    19.2k
    Mislim ako dogovor postoji i ti ga izigras jer si se sad sjetio da bi radije mulcu dao priliku onda ce to imat implikacije za buduce ovakve poslove. — Efes Pilsen
    Misliš da mu je Zvone obećao godinu dana spremanja za turnire bez obzira na zdravstveno stanje, situaciju u prvenstvu/ klubu?
    U pet do dvanaest prijelaznog roka?
    Mi smo duzni njemu dati minutazu do kraja sezone?

Kakav bi to pregovarač bio?
    Mislim da niste svjesni koliku minutaza u dinamu ima vrijednost .
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Ok, detalje ne znamo, ali ajmo reci da je istina u sredini.. Uostalom, vidjet cemo sve vrlo brzo, ostalo je jos 2 i po mjeseca sezone.
  • Zagi
    19.2k
    Ne znam. Pišete tu kao da nas je Bennacer blagoslovio svojim dolaskom, te smo mu time duzni ne znam kaj .
    Ne osjećam se blagoslovljenim.

Jako dobar igrač u jako lošem fizičkom stanju. Naša kocka pri dolasku, svjesna i pozitivna.
    Nije ispalo kako smo se nadali, niti prvi niti zadnji put.
    Hvala i sretno na idućoj destinaciji.
  • fakin
    6.8k
    Svako ko je očekivao da ce on igrati i biti u top formi i doci kod nas zivi u bajkama. Nismo mi sredina ni natjecateljski ni financijski koja bi zanimala takvog igrača da igra u top formi. Dosao je uhvatiti formu za africki kup i da se vrati u natjecateljski nogomet i to je to.
    Reputacijski smo se dignuli s njim.
    Sumnjam da ce vise i minute odigrati i vjerujem da nas sportski sektor vec odavno ima ozbiljnu zamjenu za njega jer trenutno imamo samo soldu i juniore za zamjenu u veznom redu. A tako cemo tesko igrati ligu prvaka
  • NORTE
    27.7k
    Reputacijski smo se dignuli s njim. — fakin

A još više ćemo ako opet zaigra i ode na SP.

Kad osiguramo titulu bit će dovoljno utakmica za sve juniore, a tako i za Bennacera.
  • miro
    10.2k
    Koji ce nam k Bennacer vise? Fer pokusaj, nije uspjelo, sve najbolje u nastavku karijere
  • Big Daddy
    1.9k
    Upravo tako, hvala i dovidjenja. Imamo u svojim redovima boljih. A za te novce kupimo Fruka i ostane nam jos nekoliko milja.
  • ElDorado
    15.6k
    Jasna mi je argumentacija protiv. Ali da imamo boljih???!!!!
    Stvarno svasta covjek moze procitati.
  • Jaro
    12.9k
    pa trenutno su svi zdravi i spremni bolji od njega ukljucujuci i juniore… Tip je odigrao 10 utakmica u sezoni jedva… Ime da, peak mu ne bio daaaleko iznad HNLa, ali trenutno on nije ni blizu tom istom HNLu (ocito ni fizicki posto je ko zna gdje trenutno)…
  • GOAT
    9.5k
    Najjace su mi usporedbe 2 igraca koja ne igraju istu poziciju.
  • ElDorado
    15.6k
    Vjerojatno i u kadetima imamo boljih. Nitko ne zna kakav je dogovor sportskog sektora s njim. Zato cu se suzdrzat daljnjih komentara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.