• Ijayi Atiemwen
    6.5k
    Kad se vrati nadam se da će biti na klupi, nema smisla kočiti Stojketove minute za igrača koji je tu još dva mjeseca.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Kad se vrati nadam se da će biti na klupi, nema smisla kočiti Stojketove minute za igrača koji je tu još dva mjeseca. — Ijayi Atiemwen

On će biti zamjena za Zajca ili Mišića, a ne za Stojkovića.
  • veselko tenžera
    8.9k
    Ako Bog da pa derbi zaključimo kako treba, nek slobodno ostane u Dohi. Zapravo, kad bolje razmislim, neka njega dolje kako god derbi završio.

Ako se vrati, nadam se da će biti opcija samo u slučaju da nijedan veznjak iz juniora nije s prvom ekipom iz nekog razloga.
  • Paggini
    101k
    Neka počinje umjesto Zajca, s Mišićem i Stojketom, Zajc je trenutno u ogromnom padu forme, vjerojatno zbog umora i tempa utakmica, super će tu Bennacer uskočiti. Pa neka Šunta ili Soldo mijenjaju Mišića.

A i s obzirom da ćemo Stojketa kazniti s 15 utakmica zbog maženja protiv Genka, dobro će nam i tu doći Bennacer.
  • Fan
    2.9k
    Ako Bog da pa derbi zaključimo kako treba, nek slobodno ostane u Dohi. Zapravo, kad bolje razmislim, neka njega dolje kako god derbi završio.

Ako se vrati, nadam se da će biti opcija samo u slučaju da nijedan veznjak iz juniora nije s prvom ekipom iz nekog razloga.
    — veselko tenžera

Neka njega na klupi, tanki smo u vezi realno, pogotovo ako neko skupi žute, drugi bude ozljeđen...
    Naravno, prednost ispred njega MORAJU imati svi ostali naši veznjaci, uključujući Soldu i Šuntu, on bi trebao biti baš baš zadnji pick, pogotovo ako ćemo nakon školjke imati +7 minimalno...
  • hardek
    13.5k
    Možda sam ja lud ali Bennacer uopće nije bio toliko ozljeđen koliko ekipa na Zoni piše. Stiče se takav dojam zato sto nije bio registriran za Europu u prvom dijelu i jer je bio na AFCONu, gdje se prvi puta ozljedio i onda smo ga mi gurnuli u prvu postavu čim se vratio i zaradio je kompenzacijsku ozljedu jer nije ozljeda s AFCONa bila zaliječena.

Stiče se dojam kao da je čovjek stalno ozljeden a imao je praktički 1 ozljedu.
  • KtcGoat
    7.9k
    A jebiga, taman kad je uhvatio neku formu se ozlijedio. Zato je takav dojam
  • rioda
    18.7k
    Nek se on samo vrati, rotacija nam je i ovako prilično kratka. Ima još 15-ak utakmica za odigrati i dobro će doći svojom kvalitetom.
  • don
    22.6k
    Zajc je trenutno u ogromnom padu forme — Paggini

od kud ovaj mit odjednom na zoni? Čovik odigra jednu lošiju utakmicu i odma je ogroman pad forme.

pa prošlu HNL utakmicu je odigra klasno, pogledajte i komentare u njegovoj temi. Zajc nastavlja di je i stao.
  • Pulfer
    213
    Ne znam kolko je realno da se uopće priča o otkupu Bennacera na kraju sezone, i želi li on uopće ostat, al moram reć da mi je dojam o njemu poprilično podijeljen. S jedne strane, definitivno ima klasu dvije razine iznad naše lige i daje na terenu 100% svaki put kad igra. S druge stane, imam filing ko da je strano tijelo u ekipi i da se nikad nije saživio s ekipom i klubom, za razliku od recimo McKenne, Bakrara, i ostalih stranaca koji su došli. Nemam dojam da je plus za ekipu i klub kakav bi mogo bit s obzirom na kvalitetu koju ima
  • Paggini
    101k
    od kud ovaj mit odjednom na zoni? Čovik odigra jednu lošiju utakmicu i odma je ogroman pad forme. — don

Za visoke standarde koje je postavio, jučer i protiv Genka obje, je odigrao dosta lošu utakmicu, a ni protiv Rijeke se ne sjećam da je odigrao nešto u svome stilu. U principu ništa protiv Zajca, bio bi mi svakako u prvih 11 jer je klasetina, ali zaredao je par lošijih utakmica, kažem vjerojatno zbog umora.
  • don
    22.6k
    prva protiv Genka - cila ekipa je bila kritična pa tu ne možemo ni računat. Posli toga Varaždin vrhunska utakmica, uzvrat lošija utakmica i 2 ipo dana posli 110 minuta odigra 59 minuta u kojih niti smrdi niti miriše.

po meni je ovo tek jedna lošija utakmica Zajca, ona u uzvratu. I sami nismo očekivali nikakve majstorije protiv Gorice, samo dobit i to je to.
  • Crni86
    25k
    Ak za vikend dobijemo i odemo na +10 i s obzirom da smo ispali iz europe, koliko ce uopce imat smisla da benaccer igra u nastavku sezone ukoliko iduce vise nece bit dio nase momcadi?
  • Fan
    2.9k
    Pa to smo već prokomentirali, dobro ga je imat na klupi ak ostanemo bez 2-3 veznjaka (ozljede, žuti, umor) pa da uskoči, inače ni Kova nije toliko lud da bi imao prednost ispred Šunte recimo ako bi prvenstvo već bilo gotovo sa +10...
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    Ima smisla jedino ako zeli ostat na ljeto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.