• Ijayi Atiemwen
    5.8k
    Kad se vrati nadam se da će biti na klupi, nema smisla kočiti Stojketove minute za igrača koji je tu još dva mjeseca.
  • Mali Zeus
    20.3k
    Kad se vrati nadam se da će biti na klupi, nema smisla kočiti Stojketove minute za igrača koji je tu još dva mjeseca.Ijayi Atiemwen

On će biti zamjena za Zajca ili Mišića, a ne za Stojkovića.
  • veselko tenžera
    7.2k
    Ako Bog da pa derbi zaključimo kako treba, nek slobodno ostane u Dohi. Zapravo, kad bolje razmislim, neka njega dolje kako god derbi završio.

Ako se vrati, nadam se da će biti opcija samo u slučaju da nijedan veznjak iz juniora nije s prvom ekipom iz nekog razloga.
  • Paggini
    77k
    Neka počinje umjesto Zajca, s Mišićem i Stojketom, Zajc je trenutno u ogromnom padu forme, vjerojatno zbog umora i tempa utakmica, super će tu Bennacer uskočiti. Pa neka Šunta ili Soldo mijenjaju Mišića.

A i s obzirom da ćemo Stojketa kazniti s 15 utakmica zbog maženja protiv Genka, dobro će nam i tu doći Bennacer.
  • Fan
    2k
    Ako Bog da pa derbi zaključimo kako treba, nek slobodno ostane u Dohi. Zapravo, kad bolje razmislim, neka njega dolje kako god derbi završio.

Ako se vrati, nadam se da će biti opcija samo u slučaju da nijedan veznjak iz juniora nije s prvom ekipom iz nekog razloga.
    veselko tenžera

Neka njega na klupi, tanki smo u vezi realno, pogotovo ako neko skupi žute, drugi bude ozljeđen...
    Naravno, prednost ispred njega MORAJU imati svi ostali naši veznjaci, uključujući Soldu i Šuntu, on bi trebao biti baš baš zadnji pick, pogotovo ako ćemo nakon školjke imati +7 minimalno...
  • hardek
    9.1k
    Možda sam ja lud ali Bennacer uopće nije bio toliko ozljeđen koliko ekipa na Zoni piše. Stiče se takav dojam zato sto nije bio registriran za Europu u prvom dijelu i jer je bio na AFCONu, gdje se prvi puta ozljedio i onda smo ga mi gurnuli u prvu postavu čim se vratio i zaradio je kompenzacijsku ozljedu jer nije ozljeda s AFCONa bila zaliječena.

Stiče se dojam kao da je čovjek stalno ozljeden a imao je praktički 1 ozljedu.
  • KtcGoat
    3.1k
    A jebiga, taman kad je uhvatio neku formu se ozlijedio. Zato je takav dojam
  • rioda
    14.5k
    Nek se on samo vrati, rotacija nam je i ovako prilično kratka. Ima još 15-ak utakmica za odigrati i dobro će doći svojom kvalitetom.
  • don
    18.7k
    Zajc je trenutno u ogromnom padu formePaggini

od kud ovaj mit odjednom na zoni? Čovik odigra jednu lošiju utakmicu i odma je ogroman pad forme.

pa prošlu HNL utakmicu je odigra klasno, pogledajte i komentare u njegovoj temi. Zajc nastavlja di je i stao.
  • Pulfer
    205
    Ne znam kolko je realno da se uopće priča o otkupu Bennacera na kraju sezone, i želi li on uopće ostat, al moram reć da mi je dojam o njemu poprilično podijeljen. S jedne strane, definitivno ima klasu dvije razine iznad naše lige i daje na terenu 100% svaki put kad igra. S druge stane, imam filing ko da je strano tijelo u ekipi i da se nikad nije saživio s ekipom i klubom, za razliku od recimo McKenne, Bakrara, i ostalih stranaca koji su došli. Nemam dojam da je plus za ekipu i klub kakav bi mogo bit s obzirom na kvalitetu koju ima
  • Paggini
    77k
    od kud ovaj mit odjednom na zoni? Čovik odigra jednu lošiju utakmicu i odma je ogroman pad forme.don

Za visoke standarde koje je postavio, jučer i protiv Genka obje, je odigrao dosta lošu utakmicu, a ni protiv Rijeke se ne sjećam da je odigrao nešto u svome stilu. U principu ništa protiv Zajca, bio bi mi svakako u prvih 11 jer je klasetina, ali zaredao je par lošijih utakmica, kažem vjerojatno zbog umora.
  • don
    18.7k
    prva protiv Genka - cila ekipa je bila kritična pa tu ne možemo ni računat. Posli toga Varaždin vrhunska utakmica, uzvrat lošija utakmica i 2 ipo dana posli 110 minuta odigra 59 minuta u kojih niti smrdi niti miriše.

po meni je ovo tek jedna lošija utakmica Zajca, ona u uzvratu. I sami nismo očekivali nikakve majstorije protiv Gorice, samo dobit i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.